Maria Ghiorghiu anunță cutremur uriaș în România: „Alertă de tsunami, după seismul din Vrancea”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/03/2019, 14:03
Maria Ghiorghiu anunță cutremur uriaș în România: „Alertă de tsunami, după seismul din Vrancea” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu prevestește un cutremur devastator în România

Maria Ghiorghiu avertizează un cutremur extrem de mare în România. Femeia a prevăzut tragedia Colectiv și multe alte evenimente critice pentru români. De data aceasta vorbește despre un seism care ar urma să aibă loc în Vrancea. „Astăzi la prânz, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: S-a emis alertă tsunami în zona Vrancea.” 

Maria Ghiroghiu anunță cutremur devastator în România

Maria Ghiorghiu a anunțat un cutremur care va devasta România, care va avea loc în Vrancea. „După care, glasul nu mai spune nimic. Am stat și m-am gândit mult dragilor, dacă să scriu și acest mesaj. Iar în final, l-am scris, pentru că împreună să încercăm să-l dezbatem și să ne rugăm cu toții la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI ca să nu-și întoarcă Faţa Sa de la noi, și să ne ierte pentru toate câte am greșit cu voie sau fără voie. 

Un TSUNAMI, poate fi provocat de un CUTREMUR devastator. Un Tsunami ar putea să se producă la MAREA NEAGRĂ, din cauza unui posibil Cutremur mare”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu anunță cutremur mare în România
Maria Ghiorghiu anunță cutremur mare în România

Cutremure Vrancea

În ccursul zilei de 17 martie au avut loc două cutremure. Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului, au avut loc două seisme în noaptea dintre sâmbătă și duminică. Primul s-a produs la ora 01:07, cu magnitudinea de 2,4 grade pe scara Richer, iar la 20:56 al doilea, de 2,5 grade pe scara Richter.

„Amplitudinea mișcării solului datorată unui cutremur depinde de o serie de factori precum magnitudinea, distanța epicentrală, distanța hipocentrală, topografia și condițiile geologice locale.Intensitatea (I) cutremurului este mărimea care exprima modul in care a fost simțit un cutremur într-o zona. Scara MSK (Medvedev, Sponhauer, Karnik) modificata, este o scara de 12 grade (I-XII) cu ajutorul căreia se poate aprecia intensitatea cutremurelor în diferite zone în funcție de efectele produse de aceste cutremure asupra oamenilor, animalelor, construcțiilor, solului, etc”, informează infp.ro. Efectele unui cutremur depind de numeroși factori precum epicentru și condiții locale de teren.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×