Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur de proporţii: „Va fi intens”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/01/2019, 14:10
Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur de proporţii: „Va fi intens” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur de proporţii

Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur de proporții! Clarvăzătoarea a postat pe blogul personal un mesaj prin care avertizează asupra iminenței producerii unui seism, însă nu precizează o dată anume. Femeia care a prezis incendiul din clubul Colectiv susține că un cutremur devastator este pe cale să se producă, iar acesta „nu va trece neobservat.”

„În această noapte dragilor, în timp ce mă rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, văd în dreapta mea, înspre Sud, văd o încăpere în care se afla o masă obișnuită. Brusc, acea masă începe a se cutremura foarte tare. Prieteni dragi, vom auzi din nou de un cutremur intens, cutremur ce nu va trece neobservat acolo unde acesta se va produce”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu a prezit incendiul din clubul Colectiv
Maria Ghiorghiu a prezis incendiul din clubul Colectiv

Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur de proporţii

„Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domului, ca să ne apere în fiecare clipă de tot ce înseamnă suferințe și dezastre. Să mulțumim Domnului și Maicii Domnului pentru faptul că suntem sănătoși, pentru că-i avem pe cei dragi lângă noi, în inima și-n sufletul nostru. Să rugam pe Bunul Dumnezeu și pe Maica Prea Curată Fecioara Maria, ca să ne dăruiască sănătate, dragoste și mântuire”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea a devenit celebră după ce a prezis incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și care a îndoliat întrega țară. Femeia a prezis și accidentul aviatic din Munții Apuseni, în urma căruia au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×