Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte! Artista a trecut prin clipe grele

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/03/2019, 17:55
Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte! Artista a trecut prin clipe grele
Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte

Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte. Îndrăgita solistă de muzică populară a povestit un moment dramatic prin care a trecut. Se întâmpla în timp ce era însărcinată, socrul său fiind la un pas să-i taie burta.

Maria Dragomiroiu povestește clipele grele prin care a trecut

Cunoscuta solistă de muzică populară este toată numai un zâmbet și radiază mereu de fericire, însă nu a  avut parte  întotdeauna numai de momente frumoase. Maria Dragomiroiu a mărturisit că în perioada sarcinii s-a aflat la un pas de moarte.

Frumoasa noastră cântăreață a povestit un episod mai puțin știut din viața sa. Pe când era însărcinată, socrul a vrut să-i taie burta. Bărbatul băuse prea mult și, pe fondul acestei stări, voia să o scoată pe fiica Mariei, din burta sa, cu o foarfecă.

Ce s-a întâmplat când solista de muzică populară era însărcinată
Ce s-a întâmplat când solista de muzică populară era însărcinată

Socrul Mariei Dragomiroiu a vrut să-i taie burta când era însărcinată

Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare.
Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare” 
, a relatat solista de muzică populară în cartea sa, „Maria Dragomiroiu, cântecul și dragostea”.

Dumnezeu m-a iubit că puteam să mor. Lucra acolo, ca anestezistă,  o vâlceancă de-a mea. Ea a avut grijă de mine, ea mi-a băgat sânge. Pierdusem trei sferturi din sângele din organism. Mi-au spus că mi-au spălat mațele pe masă, cu furtunul. Acolo, la spitalul din Haifa, anestezistă era o fată de la mine, din Vâlcea, Rodica Dinu. A furat sânge noaptea,  când era de gardă și mi-a făcut o transfuzie. M-au ținut patru zile în spital, apoi m-a luat Rodica la ea acasă” , a mai scris Maria Dragomiroiu în cartea sa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×