Maria Ciobanu, o bunică mândră! Ce a realizat nepoata sa, în America

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 20:22
Maria Ciobanu, o bunică mândră! Ce a realizat nepoata sa, în America GALERIE FOTO
Maria Ciobanu, mandra de nepoata ei!

Cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Ciobanu este mândră nevoie mare de nepoata sa! Și pe bună dreptate! Nepoata sa a făcut-o să-i tresalte inima de bucurie și să posteze un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

Maria Ciobanu, mândră de nepoata sa la absolvirea facultății

Maria Ciobanu a trăit recent momente frumoase peste Ocean, unde locuiește de mai mult timp. Nepoata sa cea mare a absolvit facultatea. Interpreta de muzică populară Maria Ciobanu, în vârstă de 81 de ani, se află de ceva vreme în America, alături de familia fiicei sale, Camelia.

Maria Ciobanu a luat parte la ceremonia de sfârșit de an a Universității Davis, din California, universitatea pe care a absolvit-o nepoata sa cea mare, Mariana Elisa, care are 23 de ani. „Mândră și fericită de nepoata mea, Mariana Elisa, la absolvirea facultății. La mulți ani, sănătoși și fericiți!”, este mesajul postat pe contul de Facebook al Mariei Ciobanu, acolo unde au fost postate și mai multe fotografii de la ceremonie.

Maria Ciobanu nepoata
Nepoata Mariei Ciobanu a absolvit facultatea

Maria Ciobanu, distinsă de două ori cu premiul Discul de Aur

Maria Ciobanu a primit la viața ei destule premii. A fost distinsă de 2 ori cu Discul de Aur, iar președintele României Ion Iliescu i-a conferit artistei Maria Ciobanu la 29 noiembrie 2002 Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

El i-a conferit la 7 februarie 2004 și Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Pe 4 iunie 2008, Mariei Ciobanu i-a fost conferit gradul de ambasador al României la ONU, iar pe data de 23 octombrie 2014, într-o ceremonie ce a avut loc la Castelul Peleș din Sinaia a primit din partea Casei Regale a României decorația Ordinul Coroana României în grad de Cavaler cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a Regelui Mihai I al României, decorație inmânată de Principesa Moștenitoare Margareta a României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×