Maria Cârneci, declarație emoționantă despre Romulus Petrescu. Ce spunea artista în legătură cu relația cu soțul ei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/11/2019, 10:46
Maria Cârneci, declarație emoționantă despre Romulus Petrescu. Ce spunea artista în legătură cu relația cu soțul ei
Maria Cârneci, devastată de durere după moartea soțului său. Sursa foto: fabricatinromania.ro

Maria Cârneci trece prin momente cumplite după moartea soțului său, răpus de o boală nemiloasă care îl măcina de mai multă vreme. Dispariția lui Romulus Petrescu a lăsat un gol imens în sufletul îndrăgitei noastre interprete de muzică populară, în condițiile în care cei doi erau împreună de peste 36 de ani. De altfel, într-un interviu acordat recent, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost partener de viață vreme de mai bine de trei decenii și i-a dăruit un fiu, pe Eduard Petrescu.

Ce spunea Maria Cârneci despre soțul său

L-am întâlnit pe soţul meu, economist de profesie, la concursul «Floarea din Grădină», el fiind director la hotelul în care eram cazată. Încă de la începutul relaţiei am fost de nedespărţit şi nu concepeam ideea de a sta separaţi. Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea.

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, spunea Maria Cârneci, pentru revista Taifasuri.

Saveta Bogdan, alături de buna sa prietenă în aceste momente dificile

Prietenii îi sunt alături Mariei Cârneci în aceste clipe grele și încearcă din răsputeri să o ajute să treacă mai ușor peste pierderea suferită. Printre aceștia se numără și Saveta Bogdan, care a  oferit și prima reacție după tragicul anunț„Dumnezeu să îl odihnească pe soțul Mariei Cârneci. L-am văzut primăvara aceasta, ne-am găsit pe la niște filmări prin provincie.

Arăta foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am înțeles că a avut o operație, nu știu exact, a avut complicații și așa s-a întâmplat necazul. Sunt alături de Maria, era un om extraordinar, vesel, râdea, dar în fața lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart și gata”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×