Margherita de la Clejani s-a certat cu Iuliana Luciu la Asia Express! Ce s-a întâmplat între cele două

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 09:43
Margherita de la Clejani s-a certat cu Iuliana Luciu la Asia Express! Ce s-a întâmplat între cele două GALERIE FOTO
Margherita din Clejani s-a certat cu colega ei de echipa de la Asia Express, Iuliana Luciu,

Margherita din Clejani s-a certat cu colega ei de echipă, Iuliana Luciu, la Asia Express. Artista a cedat nervos în momentul în care tot încerca să oprească o mașină din stradă, pentru a ajunge la destinația cerută de prezentatoarea Gina Pistol, iar Iuliana îi spunea că e în zadar.

Margherita din Clejani nu s-a mai putut abține atunci când a văzut că Iuliana Luciu îî tot spunea că nu va găsi un mijloc de transport și a sărit ca arsă! A făcut o criză de nervi și a făcut-o cu ou și cu oțet pe colega sa, fără să mai țină cont că este filmată!

Margherita și Iuliana Luciu s-au certat în plină stradă la Asia Expres

„Dacă vreau să întreb ceva, nu îmi zici tu, Iuliano. Lasă-mă dracu! Îmi bag… în tot. Mi-e rău, mi-e toate cele. Mă apucă spumele acum, nu mai fac nimic! Tot la autobuz am ajuns! Noi două nu ne potrivim, avem caractere diferite. Ocupă-te tu și caută tu. Ideile mele nu sunt bune pentru tine și ale tale nu sunt bune pentru mine. Am ajuns iar la autobuz! Mi-e rău!”, a spus nervoasă Marga.

Margherita din Clejani Asia Express
Margherita din Clejani si Iuliana Luciu fac echipa la Asia Express

La scandalul făcut de Margherita de la Clejani au asistat și oamenii de pe stradă, care se uitau la cântăreață ca la urs. Nu înțelegeau ce spune, dar o priveau cu real interes, mai ales atunci când bruneta focoasă, îmbrăcată destul de provocator, dar cu ditamai rucsacul în spate, a început să-și arunce și hărțile pe jos.

Iuliana Luciu și Margherita din Clejani s-au împăcat, într-un final

În cele din urmă, fetele și-au adus aminte că trebuie să formeze o echipă, dacă vor să câștige competiția și s-au îmăîcat. „Mi-am vărsat nervii pe Iuliana, săraca…asta este, am luat-o de la capăt”, a spus Margherita din Clejani la Asia Express.

Concurenții se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro pus în joc la show-ul de televiziune transmis de Antena 1 în zilele de duminică, luni și marți, de la ora 20:00. Pentru marele premiu de 30.000 de mii de euro în joc s-au înscris 9 perechi de vedete care au de străbătut peste 4.000 de kilometri prin Sri Lanka și India.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×