Margarita avea doar 25 de ani şi a fost găsită moartă la marginea drumului. Ce făcea atleta atunci

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
22/08/2019, 15:47
Margarita avea doar 25 de ani şi a fost găsită moartă la marginea drumului. Ce făcea atleta atunci
Margarita Plavunova a murit la 25 de ani. Sursa foto: La Vanguardia

Sportiva Margarita Plavunova s-a stins din viață la doar 25 de ani. Aceasta a fost găsită moartă la marginea unui drum în districtul Morșanski din regiunea Tambov Oblast, notează presa internațională, citată de adevărul.ro.

Margarita Plavunova a murit la 25 de ani, în timp ce se antrena

Autoritățile susțin că Plavunova ar fi murit în urma unui infarct în timp ce alerga. Atleta făcea mișcare aproape zilnic și, cel mai probabil, și-a suprasolicitat organismul, iar asta a dus, din păcate, la sfârșitul ei. Cei care au văzut-o picată pe jos, la marginea drumului, au alertat autoritățile, iar acestea nu au putut face altceva decât să constateze decesul.

Margarita se antrena intens mai ales în ultimele luni, căci marele ei vis era să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul 2020. Plavunova era campioană universitară la 60 de metri garduri. Cel mai bun timp pe care atleta l-a scos până acum la proba de o sută de metri a fost de 14 secunde.

margarita plavunova
Margarita, alături de iubitul ei. Sursa foto: Instagram

Plavunova absolive facultatea în Tomsk

Margarita Plavunova s-a născut în Kostovsk și a fost absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității din Tomsk. Inițial, polițiștii au crezut că tânăra de 25 de ani ar fi fost ucisă, însă nu au fost descoperite urme de violență pe corpul acesteia. Apoi, în urma necropsiei, s-a aflat cauza exactă a morții: stop cardiorespirator.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×