Marele secret al lui Selly de la 5GANG, dezvăluit! Cum și-a pierdut virginitatea: „Mama dormea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/10/2019, 17:30
Marele secret al lui Selly de la 5GANG, dezvăluit! Cum și-a pierdut virginitatea: „Mama dormea”
Selly de la 5GANG a vorbit despre cum și-a pierdut virginitatea. Sursa foto: protv.ro

Selly de la 5GANG, unul din cei mai populari vloggeri din România a dezvăluit cel mai mare secret al vieții sale, și anume cum a scăpat de virginitate. Adolescentul în vârstă de 18 ani de la 5GANG a spus că prima sa experiență sexuală cu o fată a fost interesantă, căci în casă era și mama lui, care dormea.

Selly de la 5GANG a făcut o serie de dezvăluiri intime

Selly a mustăcit înainte să vorbească despre episodul în care și-a pierdut virginitatea. „Eram la mine acasă, era târziu, mama dormea și… am dat și eu ce-am avut mai bun”, a spus vloggerul într-un interviu pentru protvplus.ro.

„Eram la Neversea anul trecut, stăteam la VIP și am vrut să mergem în mulțime. Eram în proximitatea primului rând și, la un moment dat, era un băiat în fața mea, care bănuiesc că era fan, dar nu a venit să facă poză cu mine. Efectiv, a început să țipe la toată lumea: ”Dați-vă, bă, că trece Selly!”. Nici până în ziua de azi nu mi-am putut explica acea reacție”, a fost o altă experiență pe care a dezvăluit-o băiatul de 18 ani în același interviu.

selly de la 5gang
Vloggerul se bucură de un succes zdrobitor în mediul virtual. Sursa foto: Youtube

Vloggerul s-ar fi descurcat și dacă nu exista Internetul

Selly a spus că dacă nu ar fi existat Internetul, s-ar fi reorientat foarte repede profesional. Vloggerul care se bucură de mulți fani în România spune că ar putea fi un reputat medic sau că s-ar angaja cu siguranță undeva. Faptul că a reușit să facă din vlogul său o afacere este un mare noroc, dar i se datorează și unei munci destul de conștiincioase, căci nu este ușor, deși pare, să te filmezi mereu, să editezi videoclipurile, să știi să le vinzi și să vii mereu cu idei noi pentru publicul tău.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×