Marea supărare a Oanei Roman. Vedeta s-a certat cu tatăl ei, dar şi cu sora mai mare De când nu mai vorbeşte cu Catinca

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/02/2020, 09:45
Marea supărare a Oanei Roman. Vedeta s-a certat cu tatăl ei, dar şi cu sora mai mare De când nu mai vorbeşte cu Catinca
Care este marea supărare a Oanei Roman. Sursa foto: wowbiz.ro

Oana Roman poartă în suflet o supărare foarte mare. Vedeta TV s-a certat cu tatăl ei, celebrul Petere Roman, dar şi cu sora ei mai mare, Catinca. Cu aceasta din urmă Oana Roman nu mai vorbeşte de anul trecut. În plus, Petre Roman nu este interesat de viaţa Oanei şi nici a fiicei ei.

Marea durere a Oanei Roman. Tatăl ei nu se prea interesează de ea şi nici de fiica ei, nepoata lui

Oana Roman trăieşte cu o mare durere în suflet, scrie viva.ro. Persoanele care ar fi trebuit să îi fie cele mai dragi, tatăl ei şi sora ei mai mare nu îi sunt apropiate deloc. Cu Petre Roman relaţia s-a răcit în timp. Acesta nu o vizitează pe fiica sa, iar pe nepoată dacă a văzut-o de 10 ori în 6 ani.

Cu Catinca Roman Oana nu a mai vorbit de astă vară, când i s-a plâns că mama lor nu mai are unde să stea şi a trebuit să o ia la ea. Catinca nu s-a oferit în vreun fel să ajute. Astfel, Oana Roman nici nu a mai căutat-o pe sora mai mare.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales.

Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui ne­poată.

În 6 ani, Petre Roman dacă şi-a văzut nepoata de 10 ori. Nu i-a dus niciodată un cadou

Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund”, a declarat Oana Roman.

„Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi.

A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile!„, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman a confirmat zvonurile cum că nu vorbeşte cu sora ei, Catinca Roman. Cele două nu-şi mai vorbesc din vara lui 2019. „Este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea multe. Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj„, a precizat Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×