Mare vâlvă în showbiz. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/07/2019, 20:24
Mare vâlvă în showbiz. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit!
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Sursa foto: antenastars.ro

Lumea showbiz-ului românesc este marcată de o nouă despărțire neașteptată. Deși păreau mai fericiți ca niciodată, lăsând inclusiv impresia că și-ar dori ca relația lor să ajungă la un alt nivel, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, căci despre ei este vorba, au decis să își spună din nou adio.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu

După multe încercări de a reaprinde flacăra pasiunii, frumoasa blondină și omul de afaceri au pus poveștii de iubire, chiar dacă recent au fost surprinși petrecând pe o plajă exclusivistă din Mamaia, gesturile tandre nelipsind absolut deloc din peisaj. Într-un interviu acordat recent, de acum fostul iubit al Biancăi a confirmat fără ezitare despărțirea de una dintre cele mai râvnite prezențe feminine ale peisajului monden autohton.

Idila fostei soții a lui Victor Slav cu extravagantul afacerist Alex Bodi a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de momente dificile, cei doi pierzând, pur și simplu, numărul despărțirilor și împăcărilor repetate. Când toată lumea se aștepta, însă, ca relația să facă față în sfârșit oricăror obstacole, iată că amorezii au decis (pentru a câta oară?) că trebuie să meargă pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Sursa foto: click.ro
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Sursa foto: click.ro

Alex Bodi despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Suntem super încăpățânați amândoi”

Recent, Alex Bodi a vorbit deschis despre modul în care a evoluat relația sa cu Bianca Drăgușanu de-a lungul timpului, recunoscând că anumite „discuții intense” au pus mereu în pericol paradisul mult visat de cei doi.

Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (…) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, a  dezvăluit Alex Bodi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×