Categorie: Autor:

Marcel Toader are probleme de sănătate! ”A stat lângă mine toată noaptea”

Pe lângă probleme financiare și cele în dragoste, Marcel Toader are acum și probleme de sănătate! Vedeta a mărturisit că trebuie să suporte o intervenție chirurgicală la inimă! Toate trec mai ușor însă deoarece are lângă el o femeie pe care o apreciază enorm. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Există o femeie care e liantul tuturor oamenilor cu care petrec timp. Este liantul lucrurilor bune care se întâmplă în jurul meu. Este o femeie extraordinară. Lizeta ( avocata Lizeta Oprea, n.r.) a stat lângă mine cât am stat internat, fără să-i cer, a stat lângă mine toată noaptea. Mi-a adus apă la pat. După ultimii patru ani, după ultima cănicie am decis să intru într-o reparaţie capitală. Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult.

Citește și Gabriela Cristea încă se judecă cu Marcel Toader! Ce vrea vedeta de la fostul soț! 

C itește și Cum arată fiul lui Marcel Toader! Model în devenire! 

Marcel Toader are probleme de sănătate și trebuie să se opereze

Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. M-am decis să nu mă mai supere nimeni şi să nu mă mai supăr”, a transmis Toader.

Taguri: marcel toader