Marcel Toader are mari probleme! Va fi executat silit? „Sunt lucruri care trec în viață”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 13:29
Marcel Toader are mari probleme! Va fi executat silit? „Sunt lucruri care trec în viață”
Marcel Toader, executat silit. Trebuie să părăsească apartamentul în care locuiește. Sursa foto: CANCAN

Problemele financiare ale lui Marcel Toader par să se fi acutizat, așa cum a scris presa în ultimii doi ani. Fostul soț al Gabrielei Cristea ar putea fi executat silit, scrie presa mondenă. Despre situația lui financiară acesta a vorbit la Antena Stars și a spus că trebuie să plece din apartamentul în care locuiește din cauza datoriilor acumulate.

Marcel Toader, 40.000 de euro datorie la întreținere

Toader a declarat că a ajuns în situația aceasta din cauza insolvenței și că există persoane pe care le-a împrumutat în urmă cu jumătate de an și încă nu a primit banii înapoi. Acesta a mai spus că din cauza bunăvoinței sale, acum trebuie să se mute în altă casă, căci apartamentul său va fi scos la licitație.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă.

Marcel Toader ar fi scos 400.000 de euro din conturile Gabrielei Cristea. Sursa foto: CANCAN

Gabriela Cristea ar fi rămas fără 400.000 de euro și dă vina pe Toader

Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.” a declarat Marcel Toader la Antena Stars.

Despre executarea silită a imobilului în care locuiește, presa a scris încă de anul trecut. Conform informațiilor publicate în luna octombrie a lui 2018, Toader nu și-a plătit întreținerea de mai bine de patru ani la apartamentul unde stătea. A fost dat în judecată de asociația de locatari din cauza datoriei care se ridică undeva la 40.000 de euro, scria ziarul Click.

În acest dosar, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită a fostului rugby-ist. Mai mult, fosta soție, Gabriela Cristea, l-a acuzat pe acesta că a vitregit-o de 400.000 de euro, sumă care a dispărut din conturile fostei prezentatoare de la Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×