Marcel Pavel, dezvăluiri la ceas aniversar! Artistul împlinește 60 de ani și spune că s-a gândit să plece din România

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 10:30
Marcel Pavel, dezvăluiri la ceas aniversar! Artistul împlinește 60 de ani și spune că s-a gândit să plece din România GALERIE FOTO
Marcel Pavel a fost la un pas să plece din România. Sursa foto - facebook

Marcel Pavel a făcut câteva dezvăluiri la ceas aniversar! Artistul împlinește 60 de ani și spune că are puține regrete în viață. Ar fi putut să părăsească România, dar de fiecare dată ceva l-a împiedicat să-și ducă planul la bun sfârșit. Puțină lume știe că Marcel Pavel a locuit mult timp în străinătate. Acela a fost și momentul în care s-a gândit serios să își părăsească definitiv țara în care s-a născut.

Marcel Pavel, dezvăluiri la ceas aniversar!

„Eu pe timpul Comunismului am plecat prima dată din țară în 1981, am plecat în Olanda, a fost prima tentativă de a părăsi țara. Am plecat cu un ansamblu folcloric. M-am împrietenit cu o fată superbă și m-a întrebat dacă nu vreau să rămân acolo. I-am zis că îi răspund seara” a spus Marcel Pavel, în direct la tv.

„Nu am rămas. Mi-a fost teamă de necunoscut, poate. Am plecat în 1986 din nou, la Paris. Am stat 3 ani, apoi iar m-am dus în Olanda, culmea. Făceam naveta. Am zis că acolo este locul meu, nu vreau să mă mai întorc în țara mea.

Artistul împlinește 60 de ani și spune că s-a gândit să plece din România

În pofida acestui fapt, nu am rămas, tot aici m-am întors, pentru că îmi iubesc mult țara. Instinctul matern te face să te gândești la locul în care te-ai născut, oamenii care te iubesc, eu iubesc românii” a mai mărturisit Marcel Pavel, la „Star Matinal de Weekend”. Cu toate acestea, Pavel consideră că a luat cea mai bună decizie în momentul în care a decis să rămână în țară.

„Am ales între fericire și o altă fericire. Așa am gândit eu. Dumnezeu mi-a dat și noroc și talent, muncă enormă.  101 ani, România modernă. Eu am 60 de ani, în câteva zile îi împlinesc” a mai spus Marcel Pavel

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×