Marcel Ciolacu, vizită de succes la Bruxelles. Preşedintele Parlamentului European vine pentru un discurs în Parlamentul României

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/02/2020, 20:29
Marcel Ciolacu, vizită de succes la Bruxelles. Preşedintele Parlamentului European vine pentru un discurs în Parlamentul României
Marcel Ciolacu, vizită de succes la Bruxelles

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei deputaţilor, a avut în cursul zilei de luni, în Bruxelles, o întrevedere cu David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European. Întâlnirea a avut loc pe tema bugetului european.

Marcel Ciolacu, vizită de succes la Bruxelles

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei deputaţilor, a avut în cursul zilei de luni, în Bruxelles, o întrevedere cu David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European. Întâlnirea a avut ca temă bugetul european.

Politicianul român a spus că întâlnirea a fost una constructivă. De asemenea, Marcel Ciolacu a mai spus că susţine o creştere a fondurilor de coeziune, precum şi o implementare corectă a politicii agricole comune.

David Maria Sassoli vine în România

Nu în ultimul rând, preşedintele Camerei Deputaţilor, a susţinut la întâlnirea de la Bruxelles că PSD este determinat să continue colaborarea strânsă cu conducerea Parlamentului European pe principalele teme.

Am continuat seria întâlnirilor de astăzi cu o discuţie constructivă pe care am avut-o cu domnul David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European, pe tema bugetului european.

Susţinem o creştere a fondurilor de coeziune şi o implementare corectă a politicii agricole comune.

Am subliniat determinarea PSD de a colabora strâns cu actuala conducere a Parlamentului European pe principalele teme europene„, a scris Ciolacu pe Facebook.

De asemenea, Marcel Ciolacu a spus că la invitat pe David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European, să ţină un discurs în Parlamentul României, în plenul reunit al celor două camere. Invitaţie căreia David Maria Sassoli a spus că va da curs.

În ziua de marţi, 18 februarie, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu va continua seria întâlnirilor la Bruxelles. Acesta urmeazuă să se întâlnească cu mai mulţi lideri europeni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×