Marcel Ciolacu, prima reacție despre autoturismul de lux de la MAI! „Cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 09:05
Marcel Ciolacu, prima reacție despre autoturismul de lux de la MAI! „Cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela” GALERIE FOTO
Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine o declaratie de presa dupa ce a participat la sedinta Comitetului Executiv. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a oferit o primă reacție referitor la autoturismul de lux preluat de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Liderul PSD a transmis că acesta a deservit unul dintre vicepreşedinţii Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu, prima reacție despre autoturismul de lux de la MAI!

„Culmea, cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela”, a spus Ciolacu. Întrebat într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, cine a folosit autoturismul de lux de la MAI, Ciolacu nu a ezitat.

„Acel autoturism – am întrebat şi eu astăzi de dimineaţă la Secretariatul general, am văzut ştirea în drum spre Argeş – a deservit unul dintre vicepreşedinţii Camerei Deputaţilor, culmea, cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela.

Ciolacu, acuze dure

Adică putea să vorbească cu cei doi vicepreşedinţi, cred că Camera Deputaţilor a şi transmis un comunicat, sunt colegii mei, vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor (…) ca să vezi, cum e şi cu alegerile astea, nu ştii niciodată pentru cine se pregăteşte de fapt”, a mai spus Ciolacu.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat  că s-au făcut în minister cheltuieli pe care nu le consideră justificate, asta în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor. Vela a vorbit despre cumpărarea unui BMW seria 7, cumpărat din banii poliţiştilor, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi despre patru maşini Touareg noi.

”De 200.000 de euro puteam cumpăra 500 de pistoale”, spus Vela, precizând că poliţiştii din stradă umblă cu pistoale Carpaţi. În plus, ministrul a spus că a găsit, la Jandarmerie, sute de televizoare a o mie de euro bucata, dar deocamdată nu a decis dacă va face plângere penală pentru aceste achiziţii.

”Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor.

Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD.

De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat într-o conferinţă de presă, Marcel Vela.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×