Mara Bănică s-a pozat cu Dan Diaconescu: „Să revină în TV, mai are ceva de spus”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/01/2020, 12:11
Mara Bănică s-a pozat cu Dan Diaconescu: „Să revină în TV, mai are ceva de spus”
Mara Bănică, alături de Dan Diaconescu. Sursa foto: Instagram

Mara Bănică și-a surprins prietenii din mediul online cu fotografia postată recent, în care apare alături de nimeni-altul decât Dan Diaconescu. Chiar dacă a fost eliberat mai devreme din închisoare, omul care până nu demult făcea senzație cu emisiunile sale va trebui să stea departe de televiziune, așa că profită de timpul pe care îl are la dispoziție pentru a se relaxa alături de familie.

Mara Bănică, fotografie de senzație cu Dan Diaconescu. Reacțiile prietenilor săi

Frumoasa jurnalistă de investigații s-a întâlnit întâmplător cu fostul său coleg de breaslă și nu a putut rata ocazia de a împărtăși acest moment special cu toți cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. „Sunt sigură că vă era dor de domnul Dan..:)”, a scris Mara în dreptul fotografiei, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Cum era de așteptat, imaginea a făcut deliciul celor care până nu demult petreceau ore întregi urmărind până târziu în noapte „serialele” realizate de Dan Diaconescu la OTV, fie că vorbim despre Elodia sau alte cazuri care au îngrozit opinia publică. De altfel, aceștia i-au transmis „senzaționalului” că așteaptă cu nerăbdare întoarcerea sa pe micul ecran, mai ales că interdicția se apropie de sfârșit.

Sa revină în tv mai are încă ceva de spus îl așteptăm cât mai repede”, sau „Sigur că da, imi era dor. Câte nopți m-a ținut trează cu emisiunile lui…. Ar trebui să se întoarcă”, sunt doar două dintre comentariile internauților.

Dan Diaconescu visează la o revenire în televiziune

Impulsionat de mesajele primite din partea fanilor săi, Dan Diaconescu se gândește serios să revină în televiziune. Va mai avea, însă, de așteptat, pentru că interdicția impusă de magistrați odată cu condamnarea la închisoare nu a expirat. Cu toate acestea, fostul realizator TV visează la ziua în care va putea fi urmărit din nou pe micul ecran.

Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a declarat Dan Diaconescu într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă, când s-a pus problema întoarcerii sale la pupitrul emisiunii care l-a făcut celebru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×