Mara Bănică, prima reacție după ce s-a zvonit că este însărcinată: ”Eu sunt un om transparent”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 15:52
Mara Bănică, prima reacție după ce s-a zvonit că este însărcinată: ”Eu sunt un om transparent”
Mara Bănică a infirmat faptul că ar fi însărcinată pentru a doua oară. Sursa foto: tvmania.ro

Presa a speculat că Mara Bănică ar fi însărcinată pentru a doua oară după ce mai multe fotografii de pe rețelele de socializare o arătă un pic graviduță. Jurnalista a ținut să le mulțumească fanilor pentru urări și să lămurească, în același timp, situația.

Mara Bănică a vorbit despre a doua sarcină

După ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că Mara Bănică ar fi însărcinată, jurnalista în vârstă de 44 de ani, a ținut să lămurească situația. Mamă a unui băiețel în vârstă de 9 ani, Dima, vedeta a declarat că se concentrează în momentul de față pe carieră.

Jurnalista le-a mulțumit fanilor pentru urările de ziua sa de naștere și a precizat că singurele surprize vin din domeniul profesional. Mara Bănică a declarat că nu este însărcinată „Dragii mei, vă mulțumesc pentru miile de urari, dar nu este cazul. Nu sunt însărcinată

Eu sunt un om transparent și aș confirma sau infirma, după caz. De această dată nu este cazul. Singurele surprize pe care vi le pregatesc sunt legate de cariera mea profesională”, a scris jurnalista pe rețelele de socializare, potrivit cancan.ro.

Jurnalista a fost hărțuită în mediul online mai bine de un an și jumătate

Mara Bănică a fost șantajată, amenințată și hărțuită în mediul online în ultimul an și jumătate, dar coșmarul jurnalistei s-a încheiat luna trecută. Vedeta ajunsese la un moment dat să nu mai posteze pe rețelele de socializare pentru că bărbatul îi scria de pe numeroase conturi false.

Ionescu Ioan adrian, bărbatul care a amenințat-o pe Mara, dar și pe membrii familiei sale a fost prins de polițiști și urmează să fie adus în fața instanței. Agresorul îi cerea jurnalistei bani altfel acesta recurgea la amenințări.

„Dragii mei, în ultimul an și jumătate, am fost forțată să renunț la activitatea mea pe rețelele de socializare. Cei dintre voi care mă urmăresc demult, știți bine că una dintre plăcerile mele esta să scriu aici cu voi.

Din păcate, de aproape un an și jumătate am trăit terorizată de un individ care mi a trimis peste 11 mii de mesaje de amenințare, șantaj și hartuire de pe peste 5.000 de conturi false. Condiția pentru a mă lasă în pace era să îi dau diverse sume de bani.

La începutul acestei luni, acest individ a venit la sediul Acces Direct, noaptea, cu o masca pe față, în încercarea de a mă intimida să îi dau bani. Astăzi dimineață a fost ridicat de polițiștii Secției 8, cărora le mulțumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine.

De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice. O să revin cu detalii despre individ, acum mă grăbesc puțin”, a scris jurnalista în zorii zilei pe contul de Facebook. Ulterior, Mara Bănică a dat numele individului.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×