Mara Bănică a terminat anul 2019 în lacrimi. Bunica sa a murit, iar ea nu a putut s-o conducă pe ultimul drum

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
05/01/2020, 15:41
Mara Bănică a terminat anul 2019 în lacrimi. Bunica sa a murit, iar ea nu a putut s-o conducă pe ultimul drum
Bunica Marei Bănică a murit. Sursa foto: spynews.ro

Vedeta de televizune Mara Bănică a terminat anul 2019 în lacrimi. Din păcate, bunica sa a murit la vârsta de aproape 87 de ani. Tragedia a fost cu atât mai mare deoarece jurnalista nu a putut s-o conducă pe ultimul drum pe bunica pe care o admira enorm.

Bunica Marei Bănică a murit

Bunica Marei Bănică a murit în cea de-a treia zi de Crăciun, iar înmormântarea a avut loc pe data de 30 decembrie 2019. Mara Bănică a suferit enorm, dar la mii de kilometri departe de țară, acolo unde a plecat să petreacă Sărbătorile.

”Mama Nina” nu mai răspunsese la telefon, astfel că părinţii Marei Bănică s-au speriat şi au mers să vadă ce se întâmplă, însă au găsit-o fără suflare pe femeie.

Mara Bănică se afla la mii de kilometri depărtare de țară, când bunica sa a murit

Mara Bănică nu a putut să ajungă în țară pentru a fi alături de familia ei care a fost greu încercată de moartea bunicii sale. Vedeta regretă enorm că nu a putut ajunge la înmormântarea celei pe care o iubea foarte mult, după cum a mărturisit printr-un mesaj pe Facebook, în urmă cu ceva vreme, când ”Mama Nina” a împlinit 86 de ani.

„Mama Nina. Bunica mea și străbunica lui Dima. Astăzi este ziua ei. Și, ca în fiecare an, dis de dimineață, a plecat la slujbă de Sfântul Nicolae. Dumnezeu e tare bun cu noi pentru că o ține sănătoasă. Este cel mai drept om pe care eu l-am cunoscut.

A educat generații întregi de elevi, cred că unul-doi sunt și în lista mea de prieteni! Împlinește 86 de ani. Prăjiturile ei sunt cele mai bune din lume, iar sarmale că ale ei nu face nimeni pe pământ! Te iubim, mamă Nina”, a scris Mara Bănică la momentul respectiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×