Mara Bănică a dezvăluit ce avea, de fapt, Răzvan Ciobanu în telefon: “E o filmare cu el băgat în dulap”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 11:00
Mara Bănică a dezvăluit ce avea, de fapt, Răzvan Ciobanu în telefon: “E o filmare cu el băgat în dulap”
Răzvan Ciobanu avea în telefon videoclipuri deocheate. Sursa foto: wowbiz.ro

În telefonul lui Răzvan Ciobanu care a devenit subiect principal în lumea mondenă după moartea lui sunt 1.705 de videoclipuri. Imediat după ce creatorul de modă a încetat din viață s-a speculat că ar fi fost omorât la comandă pentru că deținea informații compromițătoare despre o serie de personalități din România.

Mara Bănică dezvăluie conținutul video descoperit în telefonul lui Răzvan Ciobanu

Mara Bănică a dezvăluit ce avea, de fapt, designerul în telefonul mobil. Vedeta Antenei 1, colaboratoare tv în mai multe emisiuni ale postului, spune că în telefonul lui s-a găsit o filmare cu el băgat în dulap. Dar asta nu e cea mai tare dezvăluire făcută de jurnalistă. Aceasta a declarat că sunt 1.705 clipuri din telefonul lui Răzvan care în clipa asta sunt pe piață.

Mara nu știe cum au ajuns acestea la anumite site-uri tabloide și cine s-a ocupat ca ele să se arhiveze în diferite instituții media. Mara a spus că cineva a venit la ea cu acele înregistrări cu intenția să i le vândă. Jurnalista vorbește despre infracțiune și spune că acele imagini constituie violarea corespondenței designerului.

Ciobanu avea 1.705 de filmulețe în telefon. Sursa foto: Kanal D

Videoclipuri cu conținut interzis adulților s-ar afla deja pe piață

Mai mult, în telefonul lui Răzvan pe care acea persoană i l-a prezentat Marei Bănică există și partide de amor fierbinți, conținut pornografic în care Răzvan era protagonist. ”Sunt foarte multe, mi se pare super mega infracțiune (n.r. pentru violarea corespondenței. Sunt toate discuțiile, sunt mii și mii de discuți de pe whatsappul lui Răzvan.

Eu am văzut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversațiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Răzvan, memoria lui. S-a accesat. Filmările, după cum era cadrul, sunt făcute de parteneri, dar e o filmare făcută de Răzvan într-o cameră de hotel, Răzvan fiind băgat într-un dulap. Am văzut un bărbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte mulți parteneri diferiți”, a declarat Mara Bănică la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×