Manuscrisul lui Aurelian Preda, aproape de publicare! Dezvăluiri uluitoare despre vedetele muzicii populare

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 18:08
Manuscrisul lui Aurelian Preda, aproape de publicare! Dezvăluiri uluitoare despre vedetele muzicii populare
Manuscrisul lui Aurelian Preda ar putea apărea în septembrie. Foto: știrilekanald.ro

Manuscrisul lui Aurelian Preda este aproape de publicare, iar acesta ar conține câteva dintre secretele care ar putea zdruncina din temelii lumea cântăreților de muzică populară din România. Manuscrisul acestuia este, de fapt, o carte de memorii în care fostul folclorist vorbește despre viețile unor nume grele din cultura populară.

Manuscrisul lui Aurelian Preda ar putea apărea în luna septembrie

Manuscrisul a fost finalizat când artistul era pe limbă de moarte. Acesta a vrut ca scrierile sale să fie publicate exact la împlinirea a trei ani de la moartea sa. Cei trei ani se împlinesc  pe 27 septembrie, zi care ar putea să ne schimbe complet percepția despre artiștii din lumea folclorică românească și nu numai.

Despre manuscrisul lui Preda au vorbit apropiații cântărețului în documentarul ”Testament” produs de ETNO TV. Cornelia Diță, cea cu care Preda realiza emisiuni de succes pentru segmentul său de public, este una dintre persoanele care cunosc multe amănunte despre memoriile pe care artistul le-a lăsat moștenire publicului.

Aurelian Preda a murit în anul 2016. Sursa foto: Ziarul Monden

O carte care va răsturna lumea folclorică din România

Cântăreața Mariana Ionescu Căpitănescu susține că această carte nu va fi bine primită de către fanii artiștilor de muzică populară românească, dar mai ales de către aceștia. ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare românești. Așa mi-a spus”, a spus marea interpretă pentru Etno TV.

Nu se știu multe lucruri despre care sunt artiștii care ar putea tremura în fața dezvăluirilor regretatului cântăreț de muzică populară, dar cert este că toată lumea așteaptă cu mare interes să citească ce secrete a dus cu el în groapă îndrăgitul folclorist. 27 septembrie ar fi, teoretic, ziua în care acest manuscris va vedea lumina zilei.

”Cora, în cartea asta, care va apărea la fix 3 ani după ce eu voi muri, va conține lucruri de care lumea va fi șocată”, i-ar fi spus Aurelian Preda producătoarei sale în momentul în care a fost înștiințată că aceste scrieri vor fi scoase la lumină într-o bună zi, scriu cei de la știrilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×