Mama Alexandrei Măceșanu, acuze dure la adresa polițiștilor! Alexandru Cumpănașu se implică și el

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 12:43
Mama Alexandrei Măceșanu, acuze dure la adresa polițiștilor! Alexandru Cumpănașu se implică și el GALERIE FOTO
Teodora Măceșanu este nemulțumită de anchetă. Sursa foto - facebook

Mama Alexandrei Măceșanu a lansat mai multe acuze dure la adresa polițiștilor! Aceasta spune că familia ei a fost urmărită a doua zi după ce fata era răpită. Femeia își dorește acum să afle cine este bărbatul care a dat târcoale cu mașina, deși a fost sfătuită de polițiști să o lase „mai moale” cu mașina respectivă. „A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a băgat pe pod la vecinu’, uitându-se insistent spre casa noastră, să vadă ce se întâmplă, care e mişcarea.

Mama Alexandrei Măceșanu, acuze dure la adresa polițiștilor!

După care a demarat, uitându-se insistent spre curtea noastră. Daca masina aceea nu parca pe pod şi nu întorcea aici, nu mai aveam speranţe că Alexandra este în viaţă. Eu cred că a venit aici să vadă care a mişcarea, să vadă vadă dacă noi am declarat-o deja dispărută la poliţie. Culmea e că după ce a venit maşina respectivă de a întors, cred că la jumătate de oră a sunat şi Dincă să spună că pleacă la mare şi în Anglia cu fata mea, să faca bani”, a spus mama Alexandrei Măceşanu.

Alexandru Cumpănașu nu a ratat ocazia și a spus și el varianta lui despre situație. „Asta se întâmpla, practic, a doua zi după ce Alexandra a dispărut. Când a sunat Dincă, la 10 de dimineaţă, nemernicul ăsta, a venit acest individ în recunoaştere, să vadă ce se întâmplă cu familia. Iar poliţiştii spuneau să nu-l deranjeze p’ăsta cu maşina că o fi în concediu”, a transmis acesta

Mama Alexandrei Măceșanu, acuze dure la adresa polițiștilor! Teodora Măceșanu
Teodora Măceșanu crede că fata ei nu a fost ucisă. Sursa foto – facebook

Teodora Măceșanu, toate tunurile pe anchetă

De altfel, Teodora, mama Alexandrei Măceșanu susține sus și tare că ancheta oficială nu merge pe o pistă corectă și anunță că procurorii își doresco doar să închidă cât mai repede dosarele de la Caracal. Se vrea lucrul acesta pentru că nu este în interesul anumitor persoane să se știe adevărul. Teodora nu crede nici că Gheorghe Dincă le-a omorât pe fete, iar instinctul ei de mamă spune că Alexandra ar putea fi în viață.

Mai mult de atât, Teodora Măceșanu spune că Gheorghe Dincă avea un alt scop atunci când răpea fete în ieșirile lui cu mașina la marginea orașului, nicidecum acela de a le ucide. Pentru femeie, prostituția pare a fi o cauză mult mai credibilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×