Maia Trandafir, o domnișoară în toată regula! Poza cu care și-a uimit fanii: “Eşti minunată”

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
25/01/2020, 15:47
Maia Trandafir, o domnișoară în toată regula! Poza cu care și-a uimit fanii: “Eşti minunată” GALERIE FOTO
Maia Trandafir a postat o poză senzuală pe o rețea de socializare. Sursa foto: unica.ro

Maia Trandafir, fiica celebrei Teo Trandafir, a devenit o adevărată domnișoară și a început să atragă privirile pe unde se duce. Ajunsă la vârsta de 16 ani, fiica celebrei realizatoare de televiziune a început să posteze fotografii foarte apreciate în mediul online.

Maia Trandafir a postat o poză senzuală pe o rețea de socializare

Ultima fotografie postată de Maia Trandafir a primit foarte multe aprecieri, iar fanii săi au asaltat-o cu mesaje de felicitare pentru frumusețea ei.

”Ești foarte frumoasă”, ”Apariție de senzație”, ”Uite o frumoasă”, ”Ești minunată”,  sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii Maiei Trandafir la fotografia pe care o puteți vedea în Galeria Foto!

Maia Trandafir a renunțat la visul de a face o carieră în televiziune

Teo Trandafir își sprijină fiica necondiționat în alegerile pe care le face, indiferent care ar fi acestea. Din păcate, deși multă vreme Maia a visat cu ochii deschiși că îi va călca pe urme celebrei sale mame în ceea ce privește cariera în televiziune, fata s-a văzut nevoită să se reorienteze.

„E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama – după atât timp în care am visat chestia asta –  că nu sunt făcută.

Da, am emoții și nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama și mi-am dat seama că, deși îmi place și mă integrez astăzi, mâine, nu îmi văd viața în felul acesta.

Mă văd altfel, într-un fel puțin mai singură, vreau să fiu un pic mai solitară, să știu că pot să stau eu cu gândurile mele, în meseria asta e cam imposibil”, a declarat, pentru Libertatea, Maia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×