O adevărată domnişoară! Cât de mult a crescut Maia, fiica lui Teo Trandafir! Cum se fotografiază alături de colegele ei!

Raluca Ogaru   
în Reality show
08/10/2018, 07:55
O adevărată domnişoară! Cât de mult a crescut Maia, fiica lui Teo Trandafir! Cum se fotografiază alături de colegele ei! GALERIE FOTO

Anii au trecut, iar Maia a crescut, acum fiind o adevărată domnişoară. Adolescenta are prietene în şcoala în care învaţă şi par să se distreze foarte bine împreună. Tinerele îşi fac selfie-uri şi fac glume cu subînţeles, la fel ca domnişoarele de vârsta lor.

”Tu eşti un copil despre care toată lumea ştie, inclusiv tu…că eşti într-o situaţie mai puţin familiară tuturor. Adică, noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viaţa ta atunci când tu te-ai născut, dar s-a întâmplat oarecum firesc să existe diferenţe, discrepanţe între noi, pentru că nu suntem ceea ce oamenii numesc rude de sânge…Noi nu înţelegem asta cu sângele niciodată”, a mărturisit Teo Trandafir, cu ceva timp în urmă.

De cealaltă parte, sentimentele par să îi fie împărtăşite întru totul: ”N-aş putea să spun mamă cuiva care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce ştiu azi…Şi asta cu sângele, după părerea mea nu e cea mai potrivită chestie. Sunt fraţi de sânge care nu se înţeleg şi copii de sânge şi tot felul…care nu au relaţii tocmai potrivite cu părinţii lor”, a spus Maia.

În acest ritm, Teo, pregăteşte-te că fiica ta va avea mare succes la băieţi!  Mai ales că îi place să fie în tendinţe, îşi face şuviţe în culori la modă şi poartă tricouri cu mesaje îndrăzneţe, după cum puteţi vedea în GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×