Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de cafeneaua Simonei Halep! Ce au de reproșat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 13:22
Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de cafeneaua Simonei Halep! Ce au de reproșat GALERIE FOTO
Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de cafeneaua Simonei Halep!

Simona Halep și-a deschis o cafenea în Constanța, în urmă cu aproximativ doi ani, pe care a numit-o ”SH Cafe”, inițialele sale, ce sunt inscripționate pe o minge de tenis. Și, deși localul arată bine, este mobilat modern, cu bun gust, la capitolul servire și alimentație situația nu este roz, iar clienții sunt foarte nemulțumiți.

Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de cafeneaua Simonei Halep

Neregulile au fost sesizate de un client, care a dezvăluit mai multe detalii despre ce se întâmplă exact. „Cafeneaua este mobilată foarte modern şi se vede că toate înăuntru sunt de mare calitate.

Din păcate, servirea nu este foarte grozavă, unele produse lipsesc şi când am fost eu nu era absolut nimeni. Habar nu aveam că este a Simonei Halep, unii ziceau că SH vine de la Second Hand, probabil de aceea o evită. Şi încă o chestie, au micşorat porţia de alcool de la 50 ml la 40 ml, ceea ce nu prea este pe gustul românilor şi mi se pare o zgârcire păguboasă”, a povestit un client.

Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de cafeneaua Simonei Halep! Ce au de reproșat
Și, deși localul arată bine, este mobilat modern, cu bun gust, la capitolul servire și alimentație situația nu este roz, iar clienții sunt foarte nemulțumiți

”Prăjiturile sunt pe jumătate congelate și fără gust”

Un altul, a scris că: ”Ești întâmpinat de un plictisit de chelner, căruia i-ai stricat karma pe întreaga săptămână, iar când comanzi meniul din imagine primești apă în loc de fresh, iar în loc de 16 RON trebuie să plătești 17” și a fost completat imediat de un om care îi împărtășește părerea, dar care adaugă și alte amănunte legate de mâncare.

Mai mulți clienți sunt nemulțumiți de cafeneaua Simonei Halep! Ce au de reproșat
De afacere se ocupă fratele ei, Nicolae, dar Simona s-a implicat mult în amenajarea cafenelei

”Prăjiturile sunt pe jumătate congelate şi fără gust. Lipsesc multe din meniu…din păcate, nu recomand”. De afacere se ocupă fratele ei, Nicolae, dar Simona s-a implicat mult în amenajarea cafenelei, potrivit unor apropiați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×