Mai ceva ca Florin Salam! Smiley cântă cu formația, cu un pahar de vin în mână VIDEO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/04/2019, 16:36
Mai ceva ca Florin Salam! Smiley cântă cu formația, cu un pahar de vin în mână VIDEO GALERIE FOTO
Smiley a fost surprins cântântd cu un pahar de vin în mână!

Smiley a fost suprins cântând cu formația o piesă care a adus furori în rândul fanilor. Acesta era îmbrăcat extrem de lejer și se simțea foarte bine, semn că nu s-a sfiit să fredoneze cu tot cu paharul în mână. Artistul avea o îmbrăcăminte neagră, așa cum ne-a obișnuit, părul prins și mișcările la el.

Smiley, surprins cântând cu un pahar în mână!

Smiley,  pe numele său Andrei Tiberiu Maria, s-a simțit atât de bine încât a renunțat la orice aparențe și a dat frâu liber tuturor dorințelor. Acesta, cu toate că era invitat la o petrecere, nu a putut sta departe pentru mult timp de microfon,  așa că s-a urcat pe scenă, cu tot cu pahar, și a cântat de zor. Artistul se afla la o petrecere dată în cinstea Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe.

Vedeta s-a îmbrăcat lejer, toate piesele lui vestimentare fiind larți și de culoare neagră, așa cum și-a obișnuit fanii. Smiley s-a bucurat de petrecerea fastuoasă și a ținut invitații non stop pe ringul de dans. Soția lui Pepe a fost sărbătorită ca o regină! Bruneta a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 28 de ani.

 

Soția lui Pepe a fost sărbătorită cu fast

Zilele trecute, Raluca Pastramă a împlinit vârsta de 28 de ani, motiv pentru care soțul ei i-a organizat o petrecere de pomină. Vedete care mai de care mai cunoscute au fost invitate pentru a sărbători alături de aceasta.

„La mulți ani, Raluca! Îți doresc să ai parte de fericire, bucurii, împliniri și toate visele să se împlinească! ????„, ” La mulți ani Ralucuța, multe bucurii și împliniri!!??????„, „La mulți ani, frumoase flori! Raluca, Rosa și Maria!????, au fost doar câteva din mesajele de pe un site de socializare care o felicitau pentru ziua specială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×