Magda Vasiliu, reacţie furibundă la adresa Ministrului Învăţământului, Ecaterina Andronescu: “Mizerii!”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 12:15
Magda Vasiliu, reacţie furibundă la adresa Ministrului Învăţământului, Ecaterina Andronescu: “Mizerii!” GALERIE FOTO
Magda Vasiliu, reacţie furibundă la adresa Ministrului Învăţământului, Ecaterina Andronescu

Magda Vasiliu, fosta jurnalistă, a avut o reacţie furibundă la adresa noului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Plecată din România după ce fiul său s-a îmbolnăvit grav, aceasta nu a rupt legăturile cu ţara natală şi critică în termeni extremi de duri sistemul de educaţie din România, unul pe care îl vede corupt de şpăgi şi interese.

„De vreo două zile urmăresc stupefiată declaraţiile ministrului învăţământului. Ecaterina Andronescu (o femeie pe care o apreciam în parte pentru faptul că e mereu coafată şi îmbracată corect, în comparaţie cu alte „doamne” din PSD, vezi Plumb sau Dancilă) declara că îşi doreşte în mandatul ei o tablă inteligentă în fiecare clasă, un laptop pe banca fiecarui elev şi, mai nou, ore suplimentare pentru elevii care nu ţin pasul la clasă. Ruptă de realitate!!!

Magda Vasiliu, reacţie dură la adresa Ecaterinei Andronescu

Copiii ăia care, mă scuzaţi, se cacă în curtea şcolii pentru că nu au toalete înăuntru, ăia care străbat drumuri de kilometri prin noroi, aia care n-au ce mânca în pauza de masă nu au nevoie de mizeriile propuse de dna ministru… Renovaţi şcolile, faceţi în aşa fel încât să aibă avize de funcţionare de la ISU, de exemplu, să aiba dulapuri pentru elevii care-şi rup spinarea cu ghiozdanele, faceţi cabinete medicale /stomatologice în şcoli (ca suntem naţia care consumă cel mai puţin săpun şi pasta de dinţi din Europa), introduceţi autobuze şcolare….”

Magda Vasiliu, alături de soţul său, înainte de a se muta din România
Magda Vasiliu, alături de soţul său, înainte de a se muta din România

„Aveţi multe de făcut. Dar, şpăgile mari şi comisioanele nu se iau de la construit wc-uri sau dulapuri în şcoli… Şpăgile sunt mult mai consistente când e vorba de laptop-uri, table inteligente şi alte „minuni”…. A, şi aveţi grijă să existe învăţători şi profesori capabili, nu d-aia de şi-au luat definitivatul şi gradele cu 5. Fără educaţie ne ducem dracu ‘ ca naţie.. Dar asta e ce vă doriţi, probabil, dlor guvernanţi…. Să fim proşti…”, este mesajul postat de Magda Vasiliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×