Magda Vasiliu îi critică pe Florin Pastramă și Brigitte Sfăt: „Un cuplu stupid, ireal, penibil”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
27/06/2019, 14:37
Magda Vasiliu îi critică pe Florin Pastramă și Brigitte Sfăt: „Un cuplu stupid, ireal, penibil”
Magda Vasiliu, oripilată de cuplul momentului. Sursa foto: Prima TV, ciao.ro

Magda Vasiliu a comentat peisajul monden de la noi, iar cuplul format dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt o oripilează. Fosta știristă de la Prima TV a declarat că sunt penibili, stupizi și că formează un cuplu ireal. Vedetei nu îi vine să creadă că astfel de personaje există în România și s-a arătat extrem de dezgustată.

Magda Vasiliu, dezgustată de cuplul Florin Pastramă – Brigitte Sfăt

Prezentatoarea a avut critici de adresat și avocatei lui Radu Mazăre, care a apărut recent în spațiul public cu niște ochelari de soare extravaganți. Femeia a spus că a suferit un șoc atunci când a fost nevoită să dea peste acești oameni zapând canalurile de televiziune de la noi.

Magda a comentat peisajele pestrițe din showbizul românesc pe pagina ei de Facebook și a primit multe like-uri și comentarii. Fosta vedetă Prima TV a văzut un reportaj cu Brigitte și Florin Pastramă difuzat în emisiunea „La Măruță”, în care fosta lui Ilie Năstase era chemată în mare de către soțul ei și aceasta părea extrem de flatată.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au căsătorit anul ăsta. Sursa foto: PRO TV

„Oamenii ăștia chiar există”

Vedeta era scârbită să vadă cum cei doi se lăudau cu obiectele de lux pe care le au precum anumite draperii sau cești de vreo 4.000 de euro. „Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….

Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…”, a comentat Vasiliu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×