Magda Pălimariu, vacanţă de vis! Cum s-a răsfăţat vedeta Pro TV. Galerie FOTO

Magda Pălimariu, vacanţă de vis! Cum s-a răsfăţat vedeta Pro TV. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Magda Pălimariu a plecat într-o vacanţă de vis

Frumoasa Magda Pălimariu a plecat într-o vacanţă de vis, de unde își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu poze foarte incitante! Frumoasa prezentatoare de televiziune a lăsat știrile meteo despre caniculă și a luat temperaturile toride în piept, pe malul mării.

Magda Pălimariu, vacanţă de vis

Vedeta Pro TV a postat pe Instagram mai multe fotografii din paradisul unde se află. Apare singură în fotografii, însă pare foarte relaxată și chiar fericită. Frumoasa prezentatoare se pare că a trecut peste perioada grea din viața ei, când a fost neoită să treacă printr-un divorț, ca mai apoi să-și piardă și tatăl.

”2016 a fost un an extrem de greu, o dată pentru că m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am rupt unul de celălalt, după care m-am rupt de tatăl meu. Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta”, declara prezentatoarea de televiziune pentr libertatea.ro.

Magda Pălimariu vacanţă de vis
Magda Pălimariu vacanţă de vis

Magda Pălimariu a trecut printr-un divorț dureros

„N-aş putea spune că am pierdut doi bărbaţi, pentru că pe fostul meu soţ nu l-am pierdut. Noi am fost cinci ani împreună, cu bune şi cu rele – până la urmă e firesc, nu e totul pictat în roz. Dar mă bucur că, atâta cât am fost împreună, am ştiut să preţuim clipele frumoase şi asta a fost o lecţie din care am învăţat iar ceva.

Nu consider că am pierdut ceva, dimpotrivă, poate viaţa mă duce acolo unde trebuie. Dar pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Deşi a trecut un an, nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el…

Nici măcar cu fostul soţ, despre care am ştiut încă de la primele întâlniri că va fi soţul meu, că voi rămâne cu el, nu am ieşit în presă, nu ştia nimeni că am pe cineva. În general, nu-mi place să vorbesc despre cel cu care îmi împart viaţa, pentru că îi încalc cumva dreptul la intimitate”, a mai spus ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×