Mădălina Mezei a fost angajată de tatăl său la TAROM! Mai mulți membri ai familiei lucrează la compania aeriană

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 12:16
Mădălina Mezei a fost angajată de tatăl său la TAROM! Mai mulți membri ai familiei lucrează la compania aeriană
Mădălina Mezei a fost angajată la TAROM de tatăl ei. Fratele, soțul și verișorul lucrează la compania aeriană. Sursa foto: g4media.ro

Mădălina Mezei, fosta directoare TAROM, a fost citată de DNA unde a făcut dezvăluiri importante despre ziua în care ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-a cerut să țină la sol anumite avioane ale companiei. Prin urmare, continuă războiul dintre fosta directoare TAROM și Răzvan Cuc, ministrul care a demis-o din funcție după acuzațiile lansate în presă. 

Mădălina Mezei și familia sa au o istorie îndelungată în cadrul TAROM

Mădălina Mezei, fostă Căpitan, lucrează la TAROM din iunie 1997 și a avut o ascensiune fulminantă după ce a fost angajată chiar de tatăl ei, Gabriel Căpitan. Înainte să fie directoarea companiei Mădălina Mezei a condus biroul TAROM de la Bruxelles unde a cunoscut nume grele din politică pentru care a rezervat bilete și făcea upgrade-uri de la economy la business. Printre politicieni se numără și Viorica Dăncilă care acum îl susține pe Răzvan Cuc.

Numeroși membri ai familiei fostei directoare TAROM lucrează în companie printre care se numără tatăl, soțul sau fratele. Tatăl Mădălinei Mezei a fost mecanic de bord și consilier de ministru al transporturilor PSD după 1990. Fratele Mădălinei Mezei, Șerban Căpitan, este pilot, în timp ce vărul Florin Căpitan, lucrează la securitate. De asemenea, soțul fostei directoare, Laurențiu Mezei, a condus biroul companiei aviatice de la Amsterdam.

Mădălina Mezei, în plin scandal cu Răzvan Cuc
Fosta directoare TAROM Mădălina Mezei a fost audiată timp de 4 ore la sediul DNA. Sursa foto: wall-street.ro

Ce a declarat fosta directoare TAROM după ce a fost audiată 4 ore la sediul DNA

Mădălina Mezei a mărturisit că Răzvan Cuc i-a cerut să țină la sol anumite avioane pentru a se interesa de câțiva pasageri. Acest lucru s-a petrecut chiar în ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură, joi, 10 octombrie 2019. Se pare că ministrul Transporturilor a avut intenția de a întârzia anumite curse interne, dar fostul premier Viorica Dăncilă nu vede nimic rău în acest lucru. Dimpotrivă, șefa PSD a declarat că îl susține pe Răzvan Cuc,, ministrul pe picior de plecare.

Am dat toate detaliile. Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a spus Măădlina Mezei la ieșirea din sediul DNA, potrivit digi24.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×