Categorie: Autor:

Mădălina Ghenea suferă din dragoste. Focoasa brunetă nici nu mai poate să mănânce

Probleme grave în Paradis! Frumoasa Mădălina Ghenea este foarte supărată. Bruneta nici nu mai mănâncă, după ce a fost înşelată de soţul ei. „Mădălina este devastată şi nu poate să-şi revină. Este într-o criză a existenţei sale. Mi-a spus că  nu mai poate să doarmă şi să mănânce şi că ar vrea ca totul să nu meargă mai departe. Ne roagă să-i respectăm intimitatea”, a spus Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Agenţia Vip”. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Mai mult, weekendul trecut, în familia lui Matei Stratan a avut loc un eveniment important, de la care Mădălina Ghenea a lipsit. Fostul iubit al actriţei ar fi fost însoţit de către o altă femeie, care i-ar fi amantă, potrivit Agenţia VIP. În ziua evenimentului, Ghenea posta un mesaj pe o reţea de socializare, pe care ulterior l-a şters.

Mădălina Ghenea, înşelată de soţ

„Nu doar că m-ai înşelat, ci ne-ai înşelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai distrus viitorul”, era mesajul ei. La doar câteva zile de la acest episod, actriţa nu mai este la fel de categorică privind relaţia cu tatăl fiicei sale.

Mădălina a declarat că Matei Stratan va avea un loc special în viaţa ei, indiferent de cum vor evolua lucrurile între ei.  „Matei este tatăl comorii vieţii mele. Avem un copil minunat. I-am oferit toată dragostea pe care o pot dărui. Locul lui în viaţa noastră va fi mereu unul privilegiat. Nu voi comenta în niciun fel evoluţiile din viaţa mea, a noastră, şi cred că timpul le va rezolva pe toate”, a spus Mădălina Ghenea.