Mădălin Ionescu revine cu o nouă emisiune! Unde îl puteți vedea, în curând

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 14:46
Mădălin Ionescu revine cu o nouă emisiune! Unde îl puteți vedea, în curând GALERIE FOTO
Mădălin Ionescu revine cu o nouă emisiune!

Mădălin Ionescu revine, însă nu pe micile ecrane, ci în mediul online. Fostul prezentator de la Kanal D al emisiunii ”WOWbiz” va avea un talk-show interactiv. Vestea a fost dată chiar de acesta, pe rețelele de socializare. În finalul mesajului, jurnalistul își roagă admiratorii din spațiul virtual să îi țină pumnii.

Mădălin Ionescu, fostul prezentator al emisiunii ”Wowbiz”, revine cu un nou show, însă unul online

„Înainte să stropesc pomii… Poză în hainele bune!??? În altă ordine de idei, ieri am filmat aproape nouă ore. A fost un maraton fascinant! Se apropie momentul reînceperii #madalinionescushow, iar pregătirile sunt intense.

E o senzație incredibilă, cu atât mai mult cu cât sunt pe un traseu mult mai personalizat. „Liber, îndrăzneț, influent !”. Sunt doar câteva caracteristici ale talk-show-ului meu, unul mult mai interactiv , mai aproape de oameni decât tot ce am realizat până acum. În curând … Țineți-mi pumnii!?”,a scris Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu revine cu o nouă emisiune! Unde îl puteți vedea, în curând
De acum încolo, prezentatorul poate fi găsit în mediul online

”Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu”

Vedeta a hotărât să renunțe la pasiunea sa supremă și totodată și la a doua sa casă în urmă cu mai bine de un an. În acel moment, a fost întrebat de mulți oameni ce a dus la această decizie, iar acesta, într-un interviu pentru viva.ro, le-a spus: „Sunt adeptul adevărului. O astfel de decizie a avut în spate a avut o mulțime de rațiuni. M-am gândit că după 17 ani am nevoie de o pauză. Aveam niște viziuni despre cum trebuie să evolueze televiziunea, pe care nu am reușit să le impun la acel moment. Nu am reușit să determin o serie de factori să înțeleagă cam cum trebuie să evolueze lucrurile și pentru că nu credeam într-un anumit mers al tabloidului.

Eu m-am despărțit de cei de la Kanal D în relații foarte bune. Am muncit enorm. Cred că am greșit din punctul acesta de vedere. E anormal să muncești acum. Cred că trebuia să gestionez altfel. Nu e normal ca un prezentator TV să stea 12 ore la serviciu. Eram epuizat. Consideram că meritam mult mai mulți bani. Am avut discuții pe tema asta, dar dacă era strict problema asta aș fi negociat până în pânzele albe și aș fi rămas acolo. Nu a fost nici măcar o ceartă cumplită. A fost un cumul de factori”, a povestit Mădălin Ionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×