Mădălin Ionescu, mesaj îngrijorător pe Facebook: “Îi cer iertare și Cristinei, dar consumul sufletesc a fost uriaș”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/09/2019, 13:07
Mădălin Ionescu, mesaj îngrijorător pe Facebook: “Îi cer iertare și Cristinei, dar consumul sufletesc a fost uriaș” GALERIE FOTO
Mădălin Ionescu cea mai grea noapte din viața lui de tată. Sursa foto: kfetele.ro

Mădălin Ionescu a postat un mesaj îngrijorător pe Facebook, prin care a anunțat că a trăit cea mai grea noapte din viața lui de tată. Chiar dacă avea nevoie de odihnă, omul de televiziune a recunoscut că noaptea care a trecut a fost departe de așa ceva.

Mădălin Ionescu, cea mai grea noapte din viața lui de tată

Vedeta de televiziune Mădălin Ionescu nu a vrut să precizeze ce anume a pățit, dar a lăsat să se înțeleagă că a fost vorba despre sănătatea unuia dintre cei trei copii ai săi. Mai mult, vedeta și-a cerut scuze chiar și soției sale, Cristina Șișcanu.

“Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viața mea de tată! De asta scriu la ora asta … Nu o sa dau detalii și nu îmi cereți, va rog ! Îi cer iertare și Cristinei ca am așternut aceste rânduri, dar consumul sufletesc a fost urias ! As fi avut atât de multă nevoie de o noapte lină , însă nu a fost sa fie ! Ma așteaptă azi provocări profesionale extreme, dar mintea mea nu rezonează in acest moment decat cu ideea siguranței și sănătății copiilor mei …

”Acum suntem mai bine, bine chiar”

Nimic nu poate fi mai important decat aceasta dorință. Acum suntem mai bine, bine chiar … Sper sa pot dormi și azi sa reușesc tot ce îmi propusesem, tot ce trebuia sa realizez … Îi rog pe partenerii mei sa mă înțeleagă dacă nu voi fi atât de fresh pe cât mi-as dorit … Un geniu rămâne, însă, un geniu și cand doarme… și atunci când funcționează la 60 la suta din capacitate !”, este mesajul postat de Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu are un copil cu soția actuală și doi copii din căsnicia anterioară. Băiatul cel mare al lui Mădălin Ionescu are probleme de sănătate foarte grave, despre care jurnalistul a vrbit în trecut.

“Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.

În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ!

Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru că exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată”, declara Mădălin Ionescu, în urmă cu ceva timp, potrovit demamici.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×