Luna se mută în zodia Rac pentru câteva zile și va produce tulburări emoționale pentru multe zodii

Dan Suta   
în Horoscop
15/11/2019, 12:35
Luna se mută în zodia Rac pentru câteva zile și va produce tulburări emoționale pentru multe zodii
Luna va intra în zodia Rac în aceste zile. Sursa foto: Conscious Reminder

Luna se mută în zodia Rac în acest sfârșit de săptămână și va produce o serie de schimbări extrem de importante din punct de vedere emoțional. Mai multe zodii vor fi încercate de soartă. Vor descoperi tot felul de lucruri interesante care le vot ajuta să se regrupeze cumva, să o ia de la zero cu mai multă atenție.

Luna în Rac și efectele asupra zodiilor

Berbecii devin mai pasionali și mai înflăcărați ca niciodată. Se vor dezmetici cu privire la toate lucrurile pe care nu le-au înțeles până acum și reprezentau o piedică în realizarea succesului. Taurii se vor descurca mai bine la capitolul financiar, dar vor fi ușor melancolici mai ales sâmbătă.

Gemenii vor intra în conflicte ideologice cu anumite persoane din jur, prieteni sau colegi de muncă. Trebuie să fie ceva mai temperați. Racii vor fi încurajați să facă tot felul de schimbări. Guvernați de Lună, Racii vor fi avantajați de acest fenomen mai ales din punct de vedere amoros. Leii se concentrează asupra situației profesionale și vor face tot felul de schimbări esențiale.

Capricornii află adevăruri crunte

Fecioarele se vor refugia în lectură, în artă. Vor fi preocupate de tot ce ține de pictură, cinematografie, literatură. Au parte de câteva zile destul de poeme. Nu e exclus să creeze chiar și ele ceva în acest sens. Balanțele vor purta niște discuții destul de complicate cu persoanele din jur. Vor simți nevoia să scape de toate energiile negative.

Scorpionii sunt și ei ușor debusolați de intrarea Lunii în Rac. Anumite amintiri le vor veni în cascadă în minte și nu vor fi tocmai cele mai plăcute. Săgetătorii se liniștesc după câteva zile de zbucium. Capricornii vor afla adevăruri necruțătoare despre persoane care reprezentau garanții morale pentru ele. Vărsătorii vor fi cu capsa pusă, iar Peștii nu se vor simți tocmai confortabili în preajma anumitor membri ai familiei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×