Lună Plină pe 9 februarie 2020. 5 zodii sunt binecuvântate cu armonie și înțelegere

Alexa Serdan   
în Horoscop
07/02/2020, 14:04
Lună Plină pe 9 februarie 2020. 5 zodii sunt binecuvântate cu armonie și înțelegere
Ce schimbări aduce Luna Plină de duminică, 9 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Weekend-ul acesta se va forma un fenomen spectaculos pe cer. Mai exact, duminică, pe 9 februarie 2020, va avea loc Luna Plină care va aduce schimbări importante pentru semnele zodiacale din horoscopul european. Cinci zodii sunt binecuvântate de către astre și au parte numai de lucruri minunate. 

Ce aduce Luna Plină din 9 februarie 2020 celor 12 zodii

Berbec

Persoanele născute în acest semn zodiacale vor suferi schimbări la nivel profesional, dar sunt de bun augur. Relațiile cu colegii de serviciu devin mai strânse și realizezi că te poți baza pe ei.

Taur

Mergi mai departe pe drumul tău și urmează-ți instinctul. Bucură-te de evenimentele care-ți ies în cale pentru că ai foarte multe de învățat. Ia orice experiență ca pe o lecție.

Gemeni

Închide ușa trecutului și privește drept înainte. Unele greșeli nu mai pot fi reparate, nu mai căra bagaj în plus. Învață-ți lecția și nu lăsa trecutul să te definească. Fii optimist și încrezător.

Rac

Perseverența și încrederea te vor ajuta să evoluezi pe toate planurile. Rezultatele se vor vedea cât de curând și vor fi pe termen lung. Continuă să lupți pentru lucrurile care-ți fac plăcere.

Leu

Nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună că nu poți. Încearcă să nu te mai vezi prin ochii lor. Important este să ai mai multă încredere în forțele proprii și nu uiți că meriți mai mult. Știi că poți!

Fecioară

Pune-te pe primul loc și ai grijă de sufletul tău. Ai grijă să te bucuri de pasiuni, timp liber și călătorii. Învață să faci numai lucrurile care-ți fac plăcere și te fac să zâmbești.

Balanță

Grijile și problemele te-au făcut să fii cam dur cu tine. Descoperă-ți latura sensibilă, chiar dacă asta înseamnă să lăcrimezi la un film. Zâmbește și deschide-ți sufletul către lume.

Scorpion

Pași mici, dar siguri sunt mai buni decât alergatul în ploaie. Fii sigur pe tine și nu te da bătut nicio secundă. Progresele se vor vedea cât de curând, trebuie doar să ai puțină răbdare.

Săgetător

Adori să descoperi lucruri noi și perioada asta vei călători destul de mult, atât în interes de serviciu, cât și cu persoanele dragi. Adună amintiri frumoase pentru depănat la bătrânețe.

Capricorn

Luptă pentru visurile tale oricât de imposibile ar părea. Poate acum nu este momentul potrivit, dar mâine, cine știe. Nu-ți ascunde ideile în sertare, scoate-le la suprafață și împărtășește-le.

Vărsător

Traversezi o perioadă în care te axezi mai mult pe persoana ta. Lasă-te condus de intuiție și inimă, nu contează ce greșeli faci. Orice ai face se poate repara acum sau mai târziu.

Pești

Te apasă o durere sufletească din trecut peste care nu poți trece. Ia lucrurile treptat și se vor rezolva ușor-ușor. Scapă de povara pe care o cari în spate și apoi îți poți vedea mai departe de viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×