Luna Plină în Vărsător aduce schimbări radicale în viața acestor zodii. Ce nativi fac pace cu eul interior

Alexa Serdan   
în Horoscop
14/08/2019, 15:41
Luna Plină în Vărsător aduce schimbări radicale în viața acestor zodii. Ce nativi fac pace cu eul interior
Cum vor fi influențate cele 12 zodii de Luna Plină în Vărsător. Sursa foto: jurnaluldedrajna.ro

Luna Plină în Vărsător va avea loc mâine chiar în ziua Adormirii Maicii Domnului. Acest fenomen aduce transformări uluitoare pentru mai multe zodii care se vor simți descurajați pentru că le este tot mai greu să-și redreseze cursul vieții, dar în final vor găsi forțe proaspete și vor avea parte de un final fericit. 

Ce schimbări aduce Luna Plină în Vărsător

Vărsătorul este o zodie cu un simț social umanitar foarte dezvoltat. Zodia este reprezentată de o femeie care cară-n spate un ulcior cu apă. Femeia semnifică vindecătorul din noi toți, în timp ce apa reprezintă emoțiile grele, durerea și suferința lumii. Prin urmare, Luna Plină în Vărsător care se va instala de mâine chiar în ziua de Adormire a Maicii Domnului va aduce schimbări pentru mai multe zodii.

Berbec

Perioada aceasta vei trece prin multe emoții, dar vei știi cum să le transformi în unele speciale. Nu îți este teamă să lupți împotriva morilor de vânt. Lași Universul să-ți ghideze soarta și accepți orice lucru care se întâmplă în viața ta.

Taur

Luna Plină în Vărsător îți va insufla mai multă încredere în tine și te va ajuta să faci schimbările după care tânjești. Este momentul ideal să-ți iei inima-n dinți și să faci tot ce-ți trece prin minte. Totul se va termina cu bine.

Gemeni

Vărsătorul îți transmite energia sa, iar Luna Plină îți îndrumă pașii spre iertare, liniște și iubire. Te axezi foarte mult pe ajutorarea celor din jur pe care îi sprijini și îi sfătuiești în momentele dificile. Ești un prieten de nădejde.

Luna Plină aduce schimbări radicale pentru toate zodiile
Luna Plină în Vărsător influențează zodiile în mod pozitiv. Sursa foto: unica.ro

Rac 

Vei înțelege că iubirea este tot ce contează în această viață. Trăiești viața la maxim în fiecare zi și găsești în orice lucru mic iubirea. Apreciezi fiecare moment special și te bucuri de compania prietenilor dragi care te înconjoară.

Leu

Simți nevoia unei schimbări radicale și de dezvoltare. Ești îndemnat să faci ceva nou, ai încredere în tine! Dacă îți faci temele la timp și vei lupta pentru ce-ți dorești vei vedea că lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Fecioară

Este una dintre cele mai frumoase și liniștite perioade din viața ta. Te simți împăcat cu propria persoană și ți-ai iertat toate greșelile trecutului. Reconectează-te cu eul interior și descoperă care sunt lucrurile care te fac fericit.

Balanță

Universul preia frâiele vieții tale și schimbă imediat macazul. Ai trecut prin destule suferințe, dar acum pacea și liniștea vor dăinui în preajma ta. Simți că toți ce faci are sens. Ești pe drumul cel bun, mergi înainte.

Scorpion 

În jurul tău și a oamenilor dragi din viața ta se întâmplă numai lucruri frumoase. Ești mai fericit ca oricând și decizi să faci pasul cel mare în relația de cuplu. Nu ai niciun dubiu că partenerul de viață este jumătatea ta.

Săgetător

Astrele sunt de partea ta, trebuie doar să ieși din zona de confort. Îndrăznește să faci câteva compromisuri care îți vor aduce mai multă încredere în tine. A venit timpul să lupți pentru tot ce-ți dorești, nu mai sta cu mâinile-n sân.

Capricorn 

Luna Plină în Vărsător te va ajuta să înțelegi rostul vieții. Ai o conexiune foarte importantă cu Universul, Divinitatea și cu sufletul tău. Perioada următoare vei trăi viața la maxim și vei învăța ce înseamnă să fii liber și să iubești necondiționat.

Vărsător

Uneori chiar nu poți lupta cu morile de vânt. Renunță, fă un pas înapoi și lasă Universul să preia frâiele. Cu siguranță tot ce este mai bun se va întâmpla în viața ta. Trebuie doar să ai încredere. Nu le poți face singură pe toate.

Pești

Îndrăznești să ieși din bula de săpun în care trăiești și ai mai multă încredere în tine. Îți faci planuri de viitor și lupți pentru împlinirea lor. Alegi să îți construiești un viitor sigur și liniștit în care ai alături doar prietenii apropiați.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×