Lună Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii vor fi afectate de acest fenomen astrologic

Dan Suta   
în Horoscop
20/01/2020, 17:53
Lună Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii vor fi afectate de acest fenomen astrologic
Lună Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie. Sursa foto: pixabay.com

Pe 24 ianuarie se va produce Lună Nouă în Vărsător, iar fenomenul astrologic va afecta trei semne zodiacale în mod special. Lucrurile se vor schimba din punct de vedere emoțional pentru Gemeni, Lei și Capricorni.

Lună Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie – efectele asupra zodiilor

Berbecii vor fi cu capsa pusă din dimineața zilei de 24 ianuarie. Nimic nu le va conveni. Nu vor fi tocmai cei mai buni parteneri de dialog. Taurii au parte de un început nou pe plan sentimental, însă cu aceeași persoană, asta pentru cei care au o relație.

Taurii singuri au toate șansele să își întâlnească marea dragoste. Gemenii vor fi ceva mai debusolați de fenomenul din 24 ianuarie. Lucrurile se vor schimba pentru cei care nu au spus adevărul la momentul potrivit, căci anumite secrete vor ieși la iveală.

Fecioarele se izolează de ceilalți, Capricornii se despart de persoana iubită

Racii au din 24 ianuarie o perioadă ceva mai bună din punct de vedere emoțional. Vor reveni la gânduri mai bune față de anumite persoane.

Leii vor fi și ei destul de confuzi. Anumite discuții cu persoana iubită nu le vor pica foarte bine. Vor fi nevoiți să facă noi compromisuri de dragul bunei înțelegeri.

Fecioarele devin din ce în ce mai sceptice cu privire la oameni și aplică legea tăcerii. Nu vor fi foarte deschise la dialog. Balanțele se vor pune bine cu anumite persoane care le pot întinde o mână de ajutor.

Scorpionii se vor concentra asupra carierei și vor intra în tot felul de proiecte interesante, în acele proiecte de vis. Săgetătorii vor fi indispuși din 24 ianuarie, așa că indicat ar fi să nu fie provocați la discuții căci provocatorii se pot frige.

Capricornii riscă să se despartă de persoana iubită. În încercarea de a clarifica o anumită problemă, își vor da seama că lucrurile nu mai funcționează.

Vărsătorii și Peștii nu vor fi nici ei prea bine poziționați, însă de data asta vor ști cum să se raporteze la probleme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×