Luna Nouă din Vărsător aduce ghinion pentru patru zodii. Karmă îngreunată și multe decepții mai ales pentru Capricorni și Gemeni

Dan Suta   
în Horoscop
23/01/2020, 11:40
Luna Nouă din Vărsător aduce ghinion pentru patru zodii. Karmă îngreunată și multe decepții mai ales pentru Capricorni și Gemeni
Luna Nouă din Vărsător aduce schimbări dramatice. Sursa foto: pixabay.com

Luna Nouă în Vărsător aduce ghinion pentru patru zodii. Pentru Capricorni, Gemeni, Scorpioni și Berbeci va fi o perioadă destul de complicată din punct de vedere sentimental.

Luna Nouă din Vărsător aduce ghinion pentru patru zodii

Lună Nouă în Vărsător pe 24 ianuarie 2020: Karma îngreunată pentru mai multe zodii

Berbecii vor avea parte de tot felul de situații care mai de care mai complicate pe plan emoțional. Lucrurile se vor schimba pentru acești nativi din toate punctele de vedere.

Scorpionii dau de persoane fără bune intenții

Cei care nu au fost sinceri se vor lovi de propriile lor minciuni, de propria lor ipocrizie, iar asta nu va fi tocmai mulțumitor.

Capricornii se vor concentra de minune asupra lucrurilor profesionale, unde vor avea serioase dileme. Capricornilor li se vor îneca destul de des corăbiile în perioada imediat următoare.

Pentru Gemeni, lucrurile vor intra pe un drum plin de turbulențe. Se vor schimba o serie de aspecte, o serie de evenimente vor avea un alt mers, un alt sens parcă.

Gemenii vor fi ușor timorați în perioada care vine și vor fi concentrați exclusiv asupra rezolvării unor neînțelegeri în familie.

Scorpionii nu sunt tocmai în apele lor. Dau peste tot felul de persoane care nu au cele mai bune intenții.

Sunt foarte nemulțumiți de toxicitatea oamenilor din jurul lor și vor fi extrem de deranjați să afle anumite lucruri destul de deranjante pe care le spun alții despre ei.

Cât despre celelalte zodii, Taur, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Săgetător, Vărsător și Pești, va fi o perioadă sub semnul imprevizibilului, sub aspectul noului din toate punctele de vedere.

Pentru aceste din urmă zodii se vor schimba foarte mult mai ales pe plan profesional. Unele se implică în proiecte inedite, altele beneficiază de măriri salariale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×