„Luiza Melencu este în viață!” Alexandru Cumpănașu: ”Îmi asum această informație”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 20:12
„Luiza Melencu este în viață!” Alexandru Cumpănașu: ”Îmi asum această informație” GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu spune că Luiza Melencu este în viață. Sursa foto - facebook

Luiza Melencu ar fi în viață! Aceasta e bomba care a explodat cu doar două zile înaintea alegerilor prezidențiale. Anunțul a fost făcut chiar de un candidat la postul suprem de la Palatul Cotroceni. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat în exclusivitate la Antena 3 că Luiza Melencu a fost găsită de investigatorii săi. Mai mult de atât, mama Luizei a recunoscut-o pe fată în clipul video prezentat.

„Luiza Melencu este în viață!”

”Îmi asum această informație, după verificarea acestei informații cu familia Melencu, care a confirmat. În acest moment, Luiza e în viață. Există probe în acest sens, atât fotografii cât și un clip. Am fost în Italia, am găsit-o. Confirmarea a venit acum jumătate de oră. Tremur tot. E una dintre cele mai mare vești pe care le-am aflat în viața mea.

Confirmarea stă în fotografii și clip. Familia a confirmat atât persoana cât și vocea fetei. Luiza Melencu este în viață. Mama și bunicul au recunoscut-o pe Luiza din filmuleț și fotografii. Videoclipul și fotografiile au fost făcute acum o zi-două. Probele sunt din afara țării, făcute de investigatori”, a spus Alexandru Cumpănașu, la postul de televiziune Antena 3.

Luiza Melencu, dispărută din luna aprilie

Vă reamintim că Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată, adolescenta a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă tânără din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută și ea, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete, dar cercetările în acest caz sunt încă în desfășurare.

Culmea, chiar Gheorghe Dincă a fost cel care a recunoscut că a răpit-o, sechestrat-o, și, în cele din urmă, ucis-o pe Luiza Melencu, fără ca oamenii legii să îl întrebe prea multe despre această situație.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×