Luis Lazarus, în doliu! Bunica sa a murit. Mesajul plin de durere: “Nu ne mai cunoştea”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 21:09
Luis Lazarus, în doliu! Bunica sa a murit. Mesajul plin de durere: “Nu ne mai cunoştea”
Luis Lazarus, mesaj emoționant după moartea bunicii sale *foto: facebook Luis Lazarus

Jurnalistul de investigații Luis Lazarus a suferit o tragedie importanta în viața privată. Lazarus a publicat pe facebook o poză cu bunica lui, după ce femeia a murit.

Lazarus a împărtășit și o ultimă amintire cu bunica lui, cea care i-a spus că nu vrea o înmormântare tristă, ci una veselă, în care luea să joace sârbe și hore.

Luis Lazarus, în doliu după ce bunica sa a murit

Lazarus a publicat o poză cu bunica lui și cei doi copii ai lui, la care a atașat următorul comentariu: „Bunicuța mea a plecat la îngeri!  M-a crescut și s-a sacrificat pentru mine in fiecare clipa a vieții ei! Nu am cuvinte sa îmi exprim recunoștința și regretul! Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea!

“Cucoana”, așa cum ii spuneau toți in tinerețe, semn ca înainte de comuniști fusese “cineva” , ne-a părăsit! Poate nu mai este nicio prietena care sa o ducă pe ultimul drum, dar noi vom fi acolo!”

Lazarus a explicat și care a fost ultimul mesaj al bunicii sale, înainte să moară „De altfel mi-a și spus : “Luisule eu pe tine pun baza. Tu ma îngropi. Și la moartea mea sa cânte muzica numai sârbe și hore.” Plecam la Severin sa o înmormântăm, așa cum și-a dorit!”

Jurnalistul a lăsat de înțeles că pe bătrână o lăsase memoria, înainte să moară: „În aceasta ultima poza suntem doar eu, ea și strănepoții ei, puii mei, Ana și Andrei! Nu ne mai cunoștea, dar nu avea importantă! Pentru mine era tot EA! Începând cu ora 17.00 va fi la Capela cimitirului Ortodox din Drobeta-Turnu Severin, iar înmormântarea va fi mâine, sâmbătă, in jurul orei 12-13.”, a scris Lazarus pe Facebook.

Postarea lui Lazarus a adunat peste 1.000 de reacții și jurnalistul a primit numeroase mesaje de condoleanțe de la cititorii săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×