Luis Lazarus, din nou în doliu. Jurnalistul și-a pierdut unchiul: „A făcut infarct”

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/01/2020, 11:48
Luis Lazarus, din nou în doliu. Jurnalistul și-a pierdut unchiul: „A făcut infarct”
Luis Lazarus și-a pierdut unchiul. Sursa foto: Facebook

Jurnalistul Luis Lazarus este din nou în doliu. După ce recent și-a pierdut bunica, fostul realizator al OTV a fost nevoit să își îngroape și unchiul, fratele mamei sale.

Luis Lazarus, din doliu în doliu

Lazarus avea o relație specială cu unchiul său, pe care l-a descris drept un om sufletist și mai tot timpul vesel.

Nici nu bine s-a recules după ce a trebuit să o conducă pe ultimul drum pe bunica lui, căci fostul OTV-ist a trebuit apoi să își ia rămas bun și de la unchiul său, Constantin.

„Nu am cuvinte să îmi exprim durerea și regret enorm că nu am putut face ceva”

„Dragii mei, vă anunț cu tristețe că a murit unchiul meu, fratele mamei! Noi îi spuneam Coteanu, de la Constantin și uneori Andreea îi cânta “Constantine, Constantine”! Nu a supărat pe nimeni niciodată!”, a scris Lazarus pe pagina sa de Facebook.

„Rar așa OM! Mă doare sufletul că nu am fost langă el în aceste ultime clipe, dar cine și-ar fi închipuit? A făcut infarct și se pare că medicii nu au mai putut face nimic! Și uite așa s-au dus toți: mama, tata, bunici, unchi… toți!”, a mai scris Lazarus.

„Nu am cuvinte să îmi exprim durerea și regret enorm că nu am putut face ceva! Nu știu ce. Orice, doar ca să-i prelungesc un pic viața! Dar, ca totdeauna, regretele sunt tardive! Drum bun printre stele Coteanu!”, a continuat acesta.

Sper ca și acolo să fiți împreună cu toții și tot așa, o familie frumoasă, de oameni drepți și curați, așa cum m-ați invătat și pe mine să fiu!” , a scris în încheiere Luis.

La moartea bunicii sale, Lazarus a dat o petrecere cu lăutari, așa cum își dorea bătrâna. Acest obicei nu este straniu pentru zona Olteniei, de unde se trage jurnalistul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×