Ludovic Orban, șocat de discursul lui Liviu Dragnea: „Delirul unui dictator nebun!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 21:33
Ludovic Orban, șocat de discursul lui Liviu Dragnea: „Delirul unui dictator nebun!”
Ludovic Orban aduce critici aspre pentru Liviu Dragnea! Discursul liderului PSD l-a nemulțumit!

Ludovic Orban a avut o ieșire uimitoare la adresa discursului din cadrul Consiliului Național al Partidului Social Democrat! Acesta a specificat că: ‘Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun’. Președintele PNL a criticat aspru ieșirile liderului PSD de la reuniunea partidului. „Atacul lansat la adresa președintelui Klaus Iohannis, lipsit de rațiune și argument, este un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România.

Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul șefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parșiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominație al lui Liviu Dragnea”, a declarat Ludovic Orban. De asemenea, președintele Partidului Național Liberal a discutat și despre atacul adus de liderul PSD la adresa președintelui României.

Ludovic Orban, despre discursul lui Liviu Dragnea: „a lansat atacuri împotriva tuturor”

Președintele Partidului Național Liberal a comentat vehement discursul lui Liviu Dragnea din cadrul Consiliului PSD. „Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea și a ținut să o demonstreze astăzi întregii țări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să așeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistență întrega Românie cu Partidul.Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziții anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene și NATO.

Ludovic Orban, președinte PNL
Ludovic Orban, președinte PNL

Fac un apel la responsabilitate către toți cei care fac parte în acest moment din coaliția PSD-ALDE să ia distanță în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată rațiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD și ALDE. Fac un apel către parlamentarii PSD și ALDE să realizeze faptul că tot ceea ce a perorat Liviu Dragnea este cel mai puternic argument pentru a vota moțiunea de cenzură ca unic instrument democratic și constituțional prin care poate fi oprit acest dezaxat care vrea să dea foc României”, a declarat Ludovic Orban într-un comunicat de presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×