Ludovic Orban, serie de atacuri la adresa Gabrielei Firea! ”Cine seamănă vânt culege furtună”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 10:32
Ludovic Orban, serie de atacuri la adresa Gabrielei Firea! ”Cine seamănă vânt culege furtună” GALERIE FOTO
Ludovic Orban a criticat-o pe Gabriela Firea. Sursa foto - facebook

Ludovic Orban a lansat o nouă serie de atacuri la adresa Gabrielei Firea! Premierul nu a ezitat și a criticat-o pe Primarul General al Capitalei despre care a spus că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Ludovic Orban, serie de atacuri la adresa Gabrielei Firea!

”Cine seamănă vânt culege furtună. Dacă azvârli sute de milioane în societăţi ale Primăriei care nu fac nimic, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela politică şi plateşti salarii mai mari decat în sectorul privat, nu e de mirare.

Dacă stai să analizezi rezultatele mandatului, sunt aproape egale cu 0”, a declarat Orban, care a afirmat că are discuţii ”de la distanţă” cu Gabriela Firea. Premierul a transmis că sunt proiecte care mai degrabă au fost conservate decât să înregistreze progrese.

”Cine seamănă vânt culege furtună”

Orban a enumerat proiectul Prelungirea Ghencea, ”proiect care a bătut pasul pe loc” şi care trebuie coordonat cu lucrările care se fac la centura Capitalei, podul de la Ciurel, podul de pe Splaiul Independenței, patinoarul Flamaropol, Sala Polivalentă.

Şeful Guvernul s-a referit şi la situaţia în domeniul furnizării energiei termice în Capitală, despre care a afirmat că este ”extrem de critică”. ”Facem tot ce ţine de noi pentru a furniza energie termincă pentru bucureşteni”, a dat asigurări Ludovic Orban.

El a mai spus, cu ocazia instalării prefectului de Ilfov, că ”Administraţia Capitalei joacă în alt film”. De altfel, nu este primul atac pe care Ludovic Orban în are la adresa Gabrielei Firea. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că tensiunile dintre primarul general al Capitalei şi fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, scot la iveală “mizeriile care sunt ascunse sub preş.

“Eu nu mă iau după cearta dintre ei. Faptul că îşi spală rufele în public şi mai aflăm câte ceva din mizeriile care sunt ascunse sub preş de conducerea PSD nu e rău. Din punctul meu de vedere, Firea pentru Bucureşti este cam ceea ce e Dragnea pentru România.

Eu nu pot să uit faptul că Firea nu a făcut nimic de trei ani de zile, că a încercat să înfiinţeze nişte societăţi care să distrugă complet orice fel de de competiţie (…) şi nu pot să uit cum ne ameninţa consilierii generali care încercau să se opună aşa-ziselor proiecte

Le promitea că o să studieze ce le fac rudele, prietenii, iubiţii. Sunt notorii toate intervenţiile aberante ale primarului general împotriva consilierilor generali liberali”, a declarat Ludovic Orban

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×