Ludovic Orban: „S-a terminat coșmarul”. PNL, ședință extraordinară mâine după ce moțiunea a trecut

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 14:47
Ludovic Orban: „S-a terminat coșmarul”. PNL, ședință extraordinară mâine după ce moțiunea a trecut
Ludovic Orban a mulțumit președintelui Iohannis și colegilor din PNL pentru victoria de azi. Sursa foto: g4media.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut primele declarații după ce moțiunea a trecut, iar Viorica Dăncilă trebuie să plece acum de la Palatul Victoria. Acesta a spus că „s-a terminat coșmarul” și că PNL va avea mâine o ședință extraordinară, în Biroul Permanent Național al partidului în care se vor hotărî următorii pași după ce guvernul trebuie să plece.

Ludovic Orban: „Mulțumim președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă”

„S-a terminat coșmarul. Parlamentul României a demis Guvernul PSD care și-a bătut joc de țară. Mulțumim președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni. Mulțumesc colegilor din PNL și tuturor partenerilor politici care au fost alături de noi în acest demers. Le mulțumesc că au rezistat tuturor ofertelor făcute de PSD”, a declarat Ludovic Orban după votul din Parlament.

„Guvernarea României e un lucru mult prea important. Se încheie o perioadă de ură și de divizare. Începe o perioadă de modernizare, o perioadă în care fiecare cetățean poate să aspire la îndeplinirea tuturor drepturilor și libertăților sale. Mâine, am convocat BPN al PNL pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare. Țin să îi felicit pe parlamentari indiferent de culoarea politică pentru rezultatul remarcabil la care au contribuit”, a mai spus Orban în fața reporterilor.

ludovic orban
Orban a anunțat că PNL se va întruni mâine în BPN. Sursa foto: digi24.ro

Urmează negocieri pentru formarea viitorului guvern

Orban a spus că nu se bucură de faptul că a picat guvernul pentru că entuziasmul trebuie înlocuit cu responsabilitate, iar politicienii nu trebuie să se culce pe-o ureche, ci să contribuie la construcție de acum înainte. Orban a spus că se vor purta negocieri cu toți politicienii pentru formarea viitorului guvern. Acesta va fi suplu, eficient, cu un număr cât mai mic de ministere posibil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×