Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis, a devenit viral pe internet după dansurile sale. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 10:42
Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis, a devenit viral pe internet după dansurile sale. VIDEO
Ludovic Orban, viral pe Internet. Sursa foto: oltalert.ro

Ludovic Orban, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis pentru a conduce noul Guvern după demiterea cabinetului Dăncilă se poate lăuda cu o carieră politică încununată cu succes, dar și cu realizări impresionante în mediul online. Mai concret, președintele Partidului Național Liberal a devenit viral după dansurile sale, stârnind hohote de râs, dar și numeroase comentarii din partea internauților.

Ludovic Orban, vedetă pe Internet cu dansurile

Imaginile au fost publicate în urmă cu câțiva ani, pe când actualul prim-ministru era sufletul petrecerii, încingând ringul de dans pe ritmurile uneia dintre melodiile sale preferate. Chiar dacă momentul a făcut înconjurul Internetului, adunând peste 6.500 de like-uri din partea românilor impresionați de mișcările liberalului, nu toată lumea a privit cu ochi buni această „prestație”.

Mare amator de petreceri, Ludovic Orban s-a remarcat în spațiul publicat printr-o atitudine noncomformistă când vine vorba despre timpul său liber. În 2005, președintele PNL a fost surprins în timp ce dansa pe manele, iar comportamentul său i-a atras la acea vreme nenumărate critici din partea adversarilor politici. Nici Mugur Ciuvică, liderul Grupului de Investigații Politice, nu a ezitat să-l taxeze pe noul premier pentru ipostazele controversate. „Și versurile melodiei sunt foarte interesante. Actualul urmaș al Brătienilor de atunci a început pregătirea și colegii lui sunt mândri”, a comentat acesta.

Ludovic Orban a scăpat de două dosare penale

În urmă cu câțiva ani, Ludovic Orban a fost implicat într-un grav accident rutier, pe numele său fiind deschis la acea vreme un dosar penal pentru vătămare corporală și fals în declarații. Președintele Partidului Național Liberal a lovit o tânără pe trecerea de pietoni, chiar în apropierea Palatului Cotroceni, raportând incidentul abia după 30 de ore de la producerea lui. A rămas fără permis de conducere, însă procurorii au închis în scurt timp dosarul, fără să-l tragă în vreun fel la răspundere.

Ulterior, liberalul a intrat și în vizorul DNA, fiind trimis în judecată pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. Mai concret, Orban ar fi pretins de la afaceristul Tiberiu Urdăreanu suma de 50.000 de euro pentru a-și finanța campania electorală pentru Primăria Capitalei. Întreg scandalul iscat atunci l-a determinat să renunțe la candidatură. În cele din urmă, a fost achitat atât pe fond, cât și la apelul făcut de procurorii DNA.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×