Ludovic Orban a participat la petrecerea liberalilor din Vrancea, de ziua Micii Uniri. Galerie Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 16:19
Ludovic Orban a participat la petrecerea liberalilor din Vrancea, de ziua Micii Uniri. Galerie Foto GALERIE FOTO
Ludovic Orban a participat la petrecerea liberalilor din Vrancea *foto: facebook PNL Vrancea

Premierul Ludovic Orban a avut parte de o seară specială cu ocazia sărbătoririi a 161 de ani de la Mica Unire, dar și a 140 de ani de PNL în județul Vrancea.

Președintele liberalilor a participat la un bal care are loc anual pe 24 ianuarie la Focșani, pentru a celebra înființarea filialelor vrâncene ale partidului istoric liberal.

Ludovic Orban a participat la un bal al liberalilor la Focșani

Ludovic Orban a fost surprins în mai multe cadre la balul organizat de PNL Vrancea. Alături de el s-a aflat și ministrul Dezvoltării, deputatul Ion Ștefan care a fost ales chiar în circumscripția din Vrancea:

„Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a organizat aseară tradiționalul bal anual pentru a marca 140 de ani de liberalism în județ, dar și 161 de ani de la Unirea Principatelor Române. În prezența premierului României, Ludovic Orban, a unor miniștri din Guvern, a numeroșilor deputați și senatori din alte județe, peste 500 de liberali vrânceni, cu senatorul Cătălin Toma și ministrul deputat Ion Ștefan amfitrioni ai serii, au onorat un eveniment special, cu numeroase momente artistice de excepție.

Așa cum a intrat în tradiția balului, PNL Vrancea a oferit un premiu de excelență multiplului campion național la tir Răzvan Condrea (16 ani). Corul parohiei de la Irești, Ansamblul Chipărușul de la Nereju, Inna Novac & Cvartetul Passione, Matilda Pascal Cojocărița, Ștefan și Horațiu Cigu, Trupa Artis Band, Alin Stoica și Constantin Enceanu au oferit un spectacol pe măsura așteptărilor. La mulți ani, liberalilor din Vrancea și fie ca 2020 să reprezinte un an de excepție pentru ei!”, e scris pe pagina PNL Vrancea.

Ludovic Orban a avut nevoie de relaxare alături de colegii săi liberali din Vrancea. Asta pentru că până la petrecerea din Focșani, șeful Executivului a trebuit să digere un moment mai puțin plăcut la Iași, în timpul discursului pe care l-a purtat cu ocazia Micii Uniri. Ludovic Orban a fost huiduit de către ieșeni în momentul în care a vorbit despre bătăliile politice actuale și a trebuit să improvizeze și să vorbească despre proiectele pe care le are în plan pentru Moldova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×