Ludovic Orban a devenit Victor Orban chiar pe site-ul Guvernului României. Greșeala, repetată de două ori într-un transcript

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 14:18
Ludovic Orban a devenit Victor Orban chiar pe site-ul Guvernului României. Greșeala, repetată de două ori într-un transcript GALERIE FOTO
Ludovic Orban, trecut ca Victor Orban pe site-ul guvernului. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Și la Palatul Victoria angajații sunt destul de confuzi în legătură cu numele premierului. Ludovic Orban a devenit Victor Orban, iar greșeala a fost repetată de două ori.

Ludovic Orban a devenit Victor Orban pe site-ul Guvernului

Cei care lucrează pentru gov.ro au încurcat Orbanii. În redarea declarațiilor făcute de șeful Executivului înainte de ședința de guvern, numele liderului PNL apare de două ori scris greșit. În loc de Ludovic, este trecut Victor Orban.

După cum se poate vedea în imaginea din galeria foto (click pe imaginea reprezentativă a articolului dacă vrei să vezi eroarea de pe site-ul guvernamental), angajații de la Palatul Victoria au trecut de două ori numele premierului Ungariei.

Diferențe și asemănări între cei doi premieri

De altfel, e foarte probabil ca și la următorul eveniment important la care va participa premierul României să apară noi confuzii. Asta deoarece premierul Ungariei este așteptat mâine, pe 14 decembrie, la Timișoara, cu o zi înainte ca și Ludovic Orban să fie prezent la unul din evenimentele organizate cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluție.

Conform programului oficial, sâmbătă va fi la Timișoara Viktor Orban, duminică – Ludovic Orban, iar luni va ajunge în capitala Banatului și președintele țării, Klaus Iohannis.

Coincidența face ca premierii celor două țări să fie născuți în aceeași lună și același an. Amândoi au 56 de ani. Viktor este născut pe 31 mai, iar Ludovic Orban pe 25 mai 2019.

Diferențele între cei doi șefi de Executive sunt, totuși, destul de mari. Viktor Orban este considerat un iliberal, iar politicile sale au fost aspru criticate în ultimii ani pentru că ar fi unele extremiste.

Printre criticile aduse premierului țării noastre vecine se numără cele la adresa politicilor xenofobe, dar și îngrădirea drepturilor minorităților etnice și sexuale.

De altfel, într-un interviu pentru Bloomberg, premierul nostru a vrut să marcheze această diferență declarând că el este Orban-ul bun al Europei, pe când celălalt este cel rău.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×