Lucian Șova, ministrul Transporturilor, acuze dure pentru inaugurarea a 6,5 km din autostrada A3: “Niște bufoni!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 17:30
Lucian Șova, ministrul Transporturilor, acuze dure pentru inaugurarea a 6,5 km din autostrada A3: “Niște bufoni!”
Lucian Șova, acuze dure pentru ianugurarea întârziată a 6,5 km din autostrada A3

Lucian Șova, acuze grave pentru șefii Companiei de Autostrăzi! Ministrul Transporturilor se declară pe deplin nemulțumit de Compania Națională de Administrare, astfel comandă gestul inaugurării oficile a 6,5 kilometri din autostrada A3, un proiect prea întârziat.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a decis să taie panglica noilor kilometri din A3 în ziua de vineri. Lucian Șova a fost întrebat de revista Capital despre catalogarea sa asupra acțiunii companiei care a inaugurat cei 6,5 kilometri de autostradă în acest mod, după ce au întârziat mai bine de 3 ani. Acesta a declarat că: „sunt nişte bufoni”.

Lucian Șova, despre inaugurarea a 6,5 km din autostrada A3: „nu încurajez”

„Eu nu încurajez inaugurările de niciun fel. Sunt lucrări şi aşa începute demult şi întârziate. Îmi cer scuze românilor pentru bufoneria de ieri (vineri, 14 decembrie, n.r.). Autostrăzile reprezintă un obiectiv al CNAIR. Dar nu au avut acordul meu pentru tăiatul panglicilor, însă nici nu le puteam ‘tăia mâinile’. Să tăiem panglici cu orice eveniment arată că sunt nişte bufoni. Eu nu sunt co-autor la aşa ceva. Comportamentul reprezentanţilor CNAIR este indecent”, a declarat Lucian Șova pentru Capital, despre kilometri autostrăzii A3.

Autostrada A3 în lucru
Autostrada A3 în lucru

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a anunțat inaugurarea celor 6,5 km ai autostrăzii A3, după 3 ani de zile întârziere. „E o bufonerie ce s-a întâmplat! Lasă o imagine de neseriozitate. Tai panglici când ştii că proiectul este inaugurat şi recepţionat la timp. Ei pun în umbră eforturile făcute până acum. Ar fi trebuit să fie mai rezervaţi”, a mai declarat ministrul Transporturilor. „Cei 3,3 km se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizaţi, din apropierea strada Popasului şi până la Centură. În total, cei circa 6,5 km de la Centură şi până în şoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgenţă) şi două noduri: la intersecţia cu Popasului şi un sens giratoriu la intersecţia cu strada Gherghiţei” au afirmat reprezentanții CNAIR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×