Lucian Mândruță, reacție tulburătoare după moartea Cristinei Țopescu! „Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori și ei”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 08:40
Lucian Mândruță, reacție tulburătoare după moartea Cristinei Țopescu! „Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori și ei” GALERIE FOTO
Lucian Mândruță a făcut un apel către oameni după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto - colaj hepta.ro

Lucian Mândruță a postat pe o rețea de socializare o reacție tulburătoare după moartea Cristinei Țopescu! Jurnalistul a încercat să le explice prietenilor virtuali că indiferent de cât de cunoscut ești pe stradă, moartea nu iartă pe nimeni.

Lucian Mândruță, reacție tulburătoare după moartea Cristinei Țopescu!

”Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului… Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni…

Si sa mori singura. Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare…

„Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori și ei”

Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!”, a scris Lucian Mîndruță pe contul său de Facebook referitor la vestea dispariției Cristinei Țopescu.

Realizatoarea de televiziune a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei din oraşul Otopeni. O vecină a fost cea care a alertat Poliția. Femeia le-a transmis autorităților că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Cristina Ţopescu s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR.

A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1870-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. Avea să devină o prezentatoare îndrăgită de știri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×