Lovitura primită de Oana Roman în plină criză a coronavirusului. Ea și sora ei au aflat decizia de la judecători

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/04/2020, 11:12
Lovitura primită de Oana Roman în plină criză a coronavirusului. Ea și sora ei au aflat decizia de la judecători
Oana Roman și Catinca ar putea rămâne fără averea lăsată de mătușa lor, decedată în 2017. Sursa foto: Instagram

Oana Roman și sora ei, Catinca, riscă să rămână fără moștenirea lăsată de o mătușă de-ale lor, care s-a stins din viață în anul 2017 după o luptă îndelungată cu cancerul.

Oana Roman ar putea rămâne fără moștenire din cauza datoriilor acumulate de mama ei

15 aprilie este data la care Catinca Zilahy și Oana Roman vor afla ce hotărăște instanța, însă dată fiind situația cauzată de starea de urgență este foarte probabil ca și acel proces să se amâne.

Surorile au primit moștenire de la mătușa lor o casă cu curte la Sinaia, dar și o importantă sumă de bani pe care femeia o avea în cont.

Procesul intentat de RAAPPS, programat la data de 15 aprilie 2020

Cele două erau foarte apropiate de sora Mioarei Roman. Au avut grijă mereu de ea și ai vizitat-o des, mai ales în ultimele zile din viață, iar pentru asta femeia a vrut să își arate recunoștința.

Lucrurile păreau simple până să intervină pe fir RAAPPS (Regia Autonomă de Administrație a Patrimoniului Protocolului de Stat), care a dat-o în judecată pe mama celor două, Mioara, pentru că a stat ani întregi într-o vilă de stat fără să plătească deloc chirie.

Suma pe care trebuia să o dea statului ajungea la aproape 100.000 de euro în urmă cu trei ani, iar în acest dosar înaintat de RAAPPS figurează și Oana și Catinca, notează wowbiz.ro.

”Răzbunarea” celor de la RAAPPS ar putea anula complet testamentul, iar Oana și Catinca riscă să rămână, astfel, fără moștenirea de la mătușă.

Cele două au atacat intenția Regiei, însă vestea primită nu a fost tocmai plăcută. Au primit înștiințare că procesul intentat de RAAPPS nu se va sfârșit, așa cum își doreau cele două celebrități, iar data stipulată pentru a afla ce se întâmplă, printre altele, cu averea și datoria Mioarei la stat este 15 aprilie 2020.

Din decizia de amânare a procesului pentru 15 aprilie 2020 aflăm și despre ce moștenire este vorba, mai exact: un teren situat în orașul Sinaia cu o suprafață de 1350 de metri pătrați și o construcție C1 edificată pe acesta, în suprafață de 173 de metri pătrați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×