Loteria Română, anunț de 1 martie! Câți bani a costat biletul câștigător de la NOROC și cine a luat premiul

Primăvara a început cum nu se putea mai bine pentru un jucător la NOROC. Loteria Română a anunțat astăzi că s-a înregistrat un nou câștig record la jocul NOROC. Fericitul câștigător își va rotunji veniturile cu frumoasa sumă de 148.827,24 lei.

Câți bani a costat biletul câștigător

Pentru un jucator sau poate chiar o jucatoare  din Botosani, primavara incepe cum nu se poate mai bine, sub semnul NOROCULUI. Cu un bilet care a costat numai 8,50 lei, jucat la agentia 07-68 din Botosani, completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, a obtinut un castig de categoria a II-a, la NOROC, in valoare de 148.827,24 lei” , se arată în postarea publicată pe pagina oficială de Facebook a Loteriei Române.

Anunțul Loteriei Române, chiar în prima zi de primăvară

Totodată, Loteria Română a dat publicității și cifrele exacte ale câștigurilor înregistrate de-a lungul lunii februarie pentru extragerile Loto. „La ultimele extrageri loto ale lunii februarie, s-au inregistrat 11.756 de castiguri in valoare totala de 776.731,73 lei.” , se arată în mesajul postat pe respectiva rețea de socializare.

Loteria Română, scandal la început de an

În primele zile ale anului 2019, Loteria Română a fost acuzată că i-a indus în eroare pe cei care au participat la tragerea specială organizată de Anul Nou. Prețul biletelor a fost dublat, pe motiv că va avea loc o extragere dublă, însă lucrurile nu au stat așa.

Scandal la Loteria Română

„Prețurile variantelor au fost dublate la trei din cele patru sisteme de joc. Astfel, varianta simplă la „Loto 6/49” a costa 10 lei în loc de 5 lei, cea la „Loto 5/40”, 6 lei în loc de 3 lei, în timp ce pentru varianta la jocul „Joker” participanții au plătit 8 lei, în loc de 4 lei. Doar la „Noroc”, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei. Din acest motiv, cei care au fost păcăliți au luat cu asalt pagina de Facebook a Loteriei Române. Unii dintre clienți au amenințat că se vor adresa Protecției Consumatorului sau chiar vor da în judecată Loteria Română” , se arată în comunicatul citat de   newsweek.ro